četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas su na programu 4 utakmice La lige. Mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

14h Espanjol-Valensija

Ova reprezentativna pauza je došla u pravo vreme što se tiče Espanjola. Oni su sezonu počeli jako loše. U 6 odigranih mečeva samo 4 osvojena boda je jako malo za tim koji želi da se domogne sredine tabele. Svi se nadaju da će nakon ove reprezentativne pauze sve da krene na bolje. Što se tiče ofanzivnog dela tima, on nije uopšte loš.Iako se to nije moglo naslutiti,pogotovo ne nakon odlaska glavnog napadača Raul de Tomasa. Espanjol ove sezone postiže dosta golova, postigli su gotovo na svakoj utakmici makar po gol, a neretko i nekoliko,ali odbrana je problem. Gotovo na svakom meču primaju makar po jedan gol i to je nešto što im oduzima dosta bodova. Oni su ekipa koja igra otvoren fudbal i to je nekako i neminovno.

Valensija igra sličnim stilom kao i Espanjol i to upravo ovu utakmicu i čini toliko zanimljivom. Od dolaska novog trenera Gatuza promenio se stil igre kojim igra Valensija. Ranije su važili za tim koji igra generalno dosta tvrde i neefikasne mečeve,ali sada je druga situacija. Igraju otvoren, napadački fudbal i na njihovim mečevima pada zaista mnogo golova. Forma im je promenljiva. Taman kad pobede i kad krenu na bolje, usledi jedan potpuno neočekivani poraz i vrate se na početak. Upravo zbog toga i imaju u 6 kola skor od po 3 pobede i poraza. Dosta nepredvidiva igra od njih. Jedino što je sigurno kada oni igraju jesu golovi.

Očekivani sastavi:

Espanyol possible starting lineup:
Fernandez; Calero, Gomez, Cabrera; El Hiali, Darder, Souza, Exposito, Olivan; Joselu, Braithwaite

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Correia, Diakhaby, Paulista, Gaya; Almeida, Guillamon, Moriba; Castillejo, Cavani, Lino

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan duel gde će oba tima da postignu makar po jedan gol.

Tip: GG @ 1.80 – 2:2


21h Real Madrid-Osasuna

Kakav Real,strašan Real. Mislim da je ovo najbolji opis igre Madriđana ove sezone. U 9 mečeva ove sezone u svim takmičenjima isto toliko pobeda. Ovo je najbolji start sezone Madriđana još od 1968 godine. Igraju zaista sjajno. Njihova velika prednost jeste tim. Real poslednjih par sezona nije mnogo menjao tim. Dovedu eventualno 1 ili 2 igrača i oni se brzo uigraju i uđu u sistem, najbitnije da im je okosnica uvek tu. Upravo u toj uigranosti leži njihova velika prednost, a i to što na klupi imaju takvog trenera kakav je Anćeloti. Anćeloti je napravio zaista jednu zaista sjajnu takmičarsku ekipu. Ekipu koja ne juri neke goleade, razbijanja protivnika, ne oni igraju da osvoje bodove i to je to. Napad deluje zaista odlično, čak i sad kad nema Benzeme igraju sjajno. Odbrana je jedino malo klimaviji deo tima. Samo na 3 meča ove sezone su uspeli da sačuvaju svoju mrežu,ali i kad prime gol, prime 1 ne više od toga. U ovo kolo ulaze nakon sjajne pobede u derbiju protiv Atletiko Madrida. Pred ovo kolo su dobili ogromno pojačanje, jer se Benzema oporavio i trebalo bi da igra na ovoj utakmici.

Osasuna je počela sezonu zaista sjajno, van svakog očekivanja. Oni su u prvih 6 kola osvojili čak 12 bodova, imaju 4 pobede i samo 2 poraza. Upravo su u prethodnom kolu doživeli jedan poprilično iznenađujući i neočekivan poraz od Getafea i to na domaćem terenu. Najveće iznenađenje ove sezone jeste njihov napad. Osasuna je godinama važila za tim koji igra jako neefikasne mečeve. Važili su za tim koji stvara jako malo šansi i još manje ih iskorišćava,ali to se drastično promenilo ove godine. Odbrana im se takođe dosta promenila. Sve u svemu jedna potpuno drugačija ekipa od one na koju smo godinama navikli. Na ovom meču nemaju šta da izgube i verujem da će igrati dosta opušteno, a upravo iz te opuštenosti i mogu da budu opasni, pogotovo zbog ranjive odbrane Reala.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Ceballos, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Osasuna possible starting lineup:
Herrera; U. Garcia, D. Garcia, Cruz; Vidal, Brasanac, Torro, Sanchez; R. Garcia, Budimir, Gomez

Prognoza: Oba tima bi mogla do golova na ovom meču.

Tip: GG @ 2.00 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje