nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Petak)

U petak se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu je jedan duel, za koji smo vam spremili najavu.

21h Sevilja-Alaves

Sevilji ne cvetaju ruže ni ove godine. Nakon loše prethodne sezone, svi su se ponadali da će ove godine biti bolje,ali nije. Sevilja na pola sezone zauzima 16to mesto na tabeli sa samo 1 bodom više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja. Promenili su ove sezone već tri menadžera. Treći tj trenutni je Kike Sančez Flores, koji je počeo dosta dobro. U 4 meča ima 2 pobede i 2 poraza, što je dosta dobar učinak za tim koji je tokom cele sezone slavio svega 3 puta. Domaći teren je za Sevilju velika prednost i trebalo bi očekivati da pritisnu od samog starta na ovoj utakmici kako bi došli do preko potrebnih bodova protiv rivala koji je blizu njih na tabeli, da će biti lako, neće, em što je rival dosta tvrda ekipa, em što imaju ogromnih kadrovskih problema. U ovom meču Sevilja će imati ogromnih problema sa sastavom.

Na ovom meču će im nedostajati: Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, Mariano Diaz, Alfonso Pastor i Youssef En-Nesyri. Dok su pod velikim znakom pitanja: Joan Jordan, Marcos Acuna, Jesus Navas, Erik Lamela i Orjan Nyland.

Alaves se nalazi tik jedno mesto iznad Sevilje,tako da su u sličnoj situaciji. Ipak, Alaves u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju.Oni su u kupu izbacili Betis, gradskog rivala Sevilje, i sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovo kolo. Alaves u ovoj sezoni ima veliki problem sa napadom. Samo je Kadizov napad postigao manje golova od njih. Njihova jedina sreća je što imaju i kvalitetnu odbranu pa tako izvlače bodove. Protiv Sevilje imaju dobar skor jer su ih dobili u prvom ovosezonskom meču sa rezultatom 4-3. Za razliku od Sevilje, oni nemaju toliko kadrovskih problema i sigurno da je to njihova velika prednost na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Dmitrovic; Juanlu, Bade, Ramos, Salas, Pedrosa; Sow, Rakitic, Suso; Ocampos, Mir

Alaves possible starting lineup:
Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, J Lopez; Blanco, Guevara; Rioja, Benavidez, Rebbach; Omorodion

Prognoza: Sevilja jeste kvalitetnija ekipa, ali brojni izostanci na ovom meču, daju neku šansu i Alavesu i mi ćemo igrati na tu šansu.

Predlog: gost 1+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje