subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedna utakmica La lige.

21h Sevilla-Elche

Sevilja u ovo kolo ulazi sa drugog mesta sa 6 bodova zaostatka za liderom Realom. Gledajući na bodove oni su itekako u šampionskoj trci jer je ovo itekako na dohvat ruke. E sad, ako žele da učine tako nešto moraju poprilično popraviti formu. Lopetegijeva ekipa nije pobedila u ligi od 9tog januara. U ligi imaju tri vezana remija, što je veoma slab učinak za ekipu koja hoće da se bori za titulu. Najveći problem je napad. Mnogo loše igraju u ofanzivnom delu, malo šansi stvaraju,a i to što stvore ne uspeju da iskoriste. Dovedeni su Korona i Marsijal kako bi to popravili, videćemo hoće li uspeti. Eto u prošlom kolu remi sa Osasunom i na tom meču nisu stvorili niti jednu kvalitetnu šansu, ako izuzmemo promašen penal Rakitića u 90+4 minutu. Dakle, jako su impotentni u napadu. Istina, ima opravdanja u izostancima, jer Lopetegiju dosta ofanzivnih kreativnih igrača nedostaje. Naime na ovom meču u timu neće biti Montiel, Hesusu Navas, Suso i Lamela.

Njihov današnji rival Elče se trenutno nalazi na 14tom mestu. Elče igra poprilično dobro od početka nove godine. Oni u ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva na kojima nisu doživeli poraz. Za to vreme su ostvarili tri pobede i 2 remija (jedan protiv Reala u Madridu). U tom periodu doživeli su samo poraz u kupu od Reala i to u 120minutu. Dakle, tim koji se nalazi u veoma dobroj formi. Elče je tim koji napada, igraju otvoren fudbal. Primera radi, u poslednja 4 kola su postigli 9 golova, dakle preko 2 u proseku, to dovoljno govori o njihovom stilu igre. Na ovom meču su autsajderi i nemaju šta da izgube. To je razlog više da igraju opušteno i da napadaju. Posebno dobro igraju takve mečeve. Setite se samo kako je prošao Real. Nemaju izostanaka tako da trener može da računa na najjači sastav.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Bounou; Corona, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Martial

Elche possible starting lineup:
Badia; Palacios, Verdu, Bigas, Mojica; Morente, Mascarell, Gumbau, Fidel; Milla, Boye

Prognoza: Sevilja jeste favorit na ovom meču, ali Elče je sve samo ne lak protivnik. Mislim da bi gosti mogli doći do makar jednog postignutog gola.

Tip: GG @ 2.30 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje