subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

21h Barselona-Kadiz

Barselona u ovo kolo ulazi nakon dosta turbulentne nedelje. Nakon sjajne pobede posle preokreta protiv Levantea, usledio je šok u Ligi Evrope gde ih je pobedio Ajntraht na krilima našeg Kostića. Taj poraz protiv Frankfurta je pokrenuo veliku buru i lavinu negativnih komentara. Taj jedan poraz je poništio u očima javnosti sve što je Ćavi uradio do sada, kao da su čekali kiks pa da ga zatrpaju lavinama negativnih komentara. Nekako, svi su se nadali da bi Barselona mogla kroz ligu Evrope da dođe do makar jednog trofeja,ali eto nema ništa od toga. Naravno da njihova sezona nije završena, oni se bore da budu u top 4 u ligi. Trenutno su na drugom mestu sa istim brojem bodova kao i Sevilja, a Betis koji je na 5tom mestu im je za petama sa 3 boda zaostatka. Dakle, jedan kiks i mogu da ispadnu iz top 4,a time i mesta u Ligi Šampiona. Zbog toga nema vremena za kikseve, moraju se podići i nastaviti u istom ritmu da melju. Ne treba uzimati meč sa Frankfurtom kao merodavan za formu Barselone. Oni zaista igraju sjajno. Imaju 7 vezanih pobeda u ligi. Na polovini tih mečeva su postizali 3 ili više golova. Napad im deluje besprekorno dobro. Odbrana je malo klimavija, takođe, odbrana će biti oslabljena neigranjem nekoliko igrača na ovom meču. Van tima su Pike, Aruho, Umtiti kao i Leglen koji je pod znakom pitanja. Moraže Ćavi da iskombinuje igrače u zadnjoj liniji, pre svega u centralnom delu.

Kadiz u ovo kolo ulazi nakon poraza na domaćem terenu od Betisa. Oni su u dosta dobroj formi u poslednje vreme. U poslednjih 8 mečeva samo 2 poraza,ali to još uvek nije dovoljno kako bi izbegli ispadanje. Trenutno su 18ti, a od sigurne zone su udaljeni svega 1 bod. Dakle, ukoliko osvoje neki bod na ovom meču mogli bi izaći iz opasne zone. Da će biti lako neće,ali znaju oni sa Barselonom da igraju, makar su znali jer su prošle sezone oduzeli Barseloni čak 4 boda. Sigurno da to u Barseloni pamte i da spremaju osvetu,a i ova Barselona ne može da se meri sa onom starom, ova je mnogo bolja. Generalno Kadizova situacija nije laka. Oni imaju veoma težak raspored do kraja prvenstva, jer ih čekaju mečevi sa Sosijedadom, Real Madridom, Seviljom… Mnogo teški mečevi,a bodovi su im preko potrebni. Jesu oni podigli svoju formu i zaigrali bolje u poslednje vreme,ali da li je to dovoljno, videćemo.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma efikasan meč. Barselona je željna osvete,ali i željna dokazivanja kako bi svima pokazali da je meč sa Ajntrahtnom bio samo loš dan. Mogao bi i Kadiz do gola pre svega zbog velikog broja izostanaka u odbrani Barselone.

Tip: 3+ @ 1.50 – 0:1

može i 4+ @ 2.25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje