nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

18:30h Real Sosijedad-Getafe

Sosijedad u ovo kolo ulazi nakon poraza od Viljareala. Taj poraz ih je ostavio u top 4, tj trenutno su na 4tom mestu,ali sa samo 3 boda više od Betisa koji je 5ti i 6 bodova više od 6to plasiranog Viljareala. Od 2013 godine nisu bili u top 4, tako da, ukoliko zadrže trenutno mesto bilo bi to sjajno. Za tako nešto, moraju popraviti svoju igru. Odigrali su dobar prvi deo sezone,ali su u drugom malo pali, osvajaju oni bodove,ali ne toliko koliko su u prvom. Domaći teren je njihova jača strana, tu osvajaju većinu bodova. Možda je razlog ove lošije igre bio veliki broj povređenih igrača, smanjio se taj broj, tako da je i taj izgovor nestao. Na ovom meču će zbog povrede nedostajati 3 igrača Carlos Fernandez, Sadiq Umar i Martin Merquelanz,što je drastično manje nego ranije. Jedini, malo veći problem je suspenzija dvojca Martin Zubimendi i Igor Zubeldia,ali to svakako ne sme da bude novi izgovor. Očekujem da Sosijedad napadne od prvog minuta, da krenu žestoko ka golu rivala i da dođu što pre do neke prednosti.

Getafe se trenutno nalazi na samo 3 boda od zone ispadanja,dakle, situacija nije nimalo ružičasta. Jedan kiks, jedan loš rezultat i eto njih u velikom problemu. U dosta su dobroj formi. U seriji su od 5 mečeva bez poraza, ostvarili su dve pobede i tri remija uključujući i onaj u prethodnom kolu protiv Bilbaa. Getafe je tim koji ima problema sa napadom. Jako teško postižu golove i to je nešto što im pravi velike probleme. Odbrana nije toliko loša, msm ima i gorih u ligi,ali napad bi morao da se popravi.Pomaka ima,ali isto tako ima i mnogo prostora za napredak. Predstoji im žestoka borba za opstanak do kraja tj do poslednjeg kola.

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz; Mendez, D Silva, Illarramendi, Merino; Oyarzabal, Sorloth

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Dakonam, Duarte, Alderete, Iglesias; Milla, Maksimovic, El Haddadi; Mayoral, Unal

Prognoza: Sosijedad je kvalitetnija ekipa i ovakve mečeve oni moraju dobijati.

Tip: P/K 1 (Sosijedad pobeđuje na poluvremenu ili na kraju meča) @ 1.58


21h Real Madrid-Viljareal

Real Madrid u ovo kolo ulazi sa ogromnim samopouzdanjem nakon velike pobede protiv Barselone. Pobedio je Real, Barsu pre par dana u polufinalu kupa sa čak 4-0 i time prošao u finale. Sigurno da im je ta pobeda podigla samopouzdanje do neba, što će biti veoma važno za nastavak ove sezone tj za samu završnicu. Što se lige tiče, Real je na 11 bodova zaostatka za Barselonom i svima je jasno da je ta trka završena, Real može da osvoji prvenstvo samo ako Barselona bukvalno ne pobedi niti u jednom meču do kraja, što je gotovo nemoguće. Svesni su toga u Madridu i zato se okreću ka takmičenjima gde imaju šanse, a to su Kup i Liga Šampiona. Sledeće nedelje imaju duel sa Čelzijem, što može da ima dosta veze sa ovim mečom, iz prostog razloga, što bi Anćeloti mogao da odmori svoje najbitnije igrače pred Ligu Šampiona. Nije nemoguće da se tako nešto dogodi.

Viljareal u ovo kolo ulazi, takođe , nakon pobede i to protiv Sosijedada. Tom pobedom su ostali na 6tom mestu,ali su se približili top 4 i time su itekako aktivni u toj borbi. Top 4 bi bio sjajan rezultat za ovaj tim i zbog toga treba očekivati da igraju maksimalno jako do kraja sezone. Na ruku im ide i to da im je ostala samo liga, ispali su iz Evrope i mogu svoj fokus da stave na ovo takmičenje. Tim su koji igra lep, napadački fudbal i vrlo lako bi mogli da dođu do nekog iznenađenja na ovom meču, pogotovo ako rival izađe u kombinovanom sastavu.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Vazquez, Rudiger, Alaba, Nacho; Ceballos, Tchouameni, Camavinga; Asensio, Rodrygo, Vinicius

Villarreal possible starting lineup:
Reina; Foyth, Albiol, P Torres, Pedraza; Terrats, Parejo, Baena; Chukwueze, Morales, Pino

Prognoza: Pobednika je teško prognozirati, upravo zbog potencijalnih promena u sastavu Reala, zato su golovi mnogo bolja opcija, moglo bi ih biti na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.73

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje