ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

16:30h Atalanta-Bolonja

Prvi deo sezone sjajan, sjajan i početak drugog dela,ali onda veliki pad. Pad u rezultatima je doveo i do pada na tabeli,pa je Atalanta sa 2gog pala na 6to mesto,ali još uvek su u igri za Ligu Šampiona jer su od top 4 udaljeni samo 2 boda. U ovaj meč ulaze nakon dve vezane pobede i sa velikom nadom da se vraća serija pobeda, tj da su izašli iz krize. Atalanta je jedna prava napadačka ekipa, tu nema šta. Oni su tim koji ima najviše različitih strelaca u timu. Na ovom meču mogu da probiju granicu od 2500 golova u Seriji A, videćemo koji će to igrač postići. Glavne pretnje po gol rivala jesu Zapata, Lookman i Hojlund. Svi oni su u timu i biće velika prednja po gol rivala. Generalno Gasperinijev stil igre je takav da svako može da postigne gol,pa zato i ne čudi onaj podatak da imaju najviše različitih strelaca, jednostavno takav je stil. Nema sumnje da će na ovom meču igrati napadački, moraju da iskoriste činjenicu da njihovi rivali za pozicije imaju veoma zgusnut raspored i mogući su kiksevi. Njihova prednost je što imaju samo ligu da igraju.

Bolonja u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Pobeda u prethodnom kolu nad Udinezeom produžila je seriju bez poraza, koja sada iznosi ukupno 3 kola. Trenutno se nalaze na visokom 8mom mestu. Nekako se čini da je to i njihov maksimum ove sezone, teško da će do top 6, nisu baš taj kvalitet,a opet nema nikakve šanse da padnu negde u donji deo tabele. Jedna sasvim solidna ekipa, koja igra bolje na domaćem terenu, nego na strani.Na ovom meču će imati problema u napad jer će im nedostajati najbolji strelac tima Marko Arnautović, a neće biti ni Kambijasa.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Palomino, Scalvini, Djimsiti; Zappacosta, De Roon, Ederson, Maehle; Pasalic; Hojlund, Zapata

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Lucumi, Soumaoro, Kyriakopoulos; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Soriano; Barrow

Prognoza: Atalanta bi mogla da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.83


18:30h Verona-Sasuolo

Verona ovo kolo dočekuje u dosta lošem raspoloženju. U seriji su od 5 mečeva bez pobede i još uvek su u zoni ispadanja. U prethodnom kolu su poraženi od Juventusa i to ih je ostavilo u opasnoj zoni sa 6 bodova manje od prvog tima iznad te zone. Svi njihovi rivali za opstanak igraju jako loše i Specija i Salernitana i Leće i time se bukvalno “ nude “ Veroni da ih prestigne,ali džaba to sve kad ni Verona ne blista. U poslednjih 5 kola svega 2 osvojena boda je zaista malo za tim koji želi da se spasi i da ostane u takmičenju. Nadaju se da će na ovom meču moći nešto više da učine jer su kod kuće znatno bolji nego na strani. Od svojih 19 bodova, kući su osvojili čak 14. Ipak,rival nije nimalo lak.Takođe na ruku im ne idu i izostanci. Nedostaje im nekoliko veoma bitnih igrača. Van tima su: Thomas Henry , Darko Lazovic , Diego Coppola , Ajdin Hrustic i Milan Duric.

Sasuolo igra jako dobro. U poslednjih 5 kola od maksimalnih 15 bodova, osvojili su 13. U seriji su dakle od 5 mečeva bez poraza. Igraju zaista dobro. Napad Sasuola je zaista sjajan, postižu golove gotovo na svakom meču, čak šta više, na nekim mečevima su postizali i mnogo više golova. Što se odbrane tiče, ona je dosta dobra, doduše malo je popustila, što i nije čudno jer je Sasuolo svoj stil igre potpuno okrenuo ka napadu,pa je odbrana često na vetrometini, jednostavno svesno su to dozvolili, jer dokle god napad postiže ovoliko golova, nema zime ni zbog nešto poroznije odbrane. Trenutno su u gornjem delu tabele i cilj im je i da se tu zadrže. Pobedom na ovom meču bi mogli doći čak do 8mog mesta, što bi bio veliki uspeh. Jedini strah pred ovaj meč je povreda kapitena Berardija, on je protiv Torina izašao 13 minuta pre kraja meča i pitanje je da li će igrati u ovom kolu.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Magnani, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Veloso, Doig; Duda; Lasagna, Gaich

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Luan, Ferrari, Rogerio; Fratessi, Lopez. Henrique; Bajrami, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Mogli bi videti dosta golova na ovom meču i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje