četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U suotu su na programu 4 duela La lige.

18:30h Valensija-Granada

Valensija ovo kolo dočekuje u veoma dobrom raspoloženju. Oni su tokom nedelje slavili protiv Bilbaa u polufinalu kupa i tako se plasirali u veliko finale. Sigurno da im je taj rezultat poprilično podigao samopouzdanje i da će pokušati na krilima tog rezultata da nastave sa dobrim igrama i u ligi. U ligi su trenutno na 9tom mestu sa čak 11 bodova zaostatka za ekipama koje se bore za Evropu. Sudeći po tome ta trka je za njih završena i ostaje im jedino da se bore da budu u Top 10, kao i da osvoje Kup. S obzirom da su prethodne sezone bili 13ti, svakako da bi i Top 10 bio uspeh. Reč je o jednoj ekipi koja igra dosta otvoren fudbal. Dosta golova daju, ali i dosta primaju, sledstveno tome napad im je među najefikasnijim u ligi, dok je odbrana među najlošijim. Odbrama im je zapravo treća najgora, samo su Alaves i Levante dve ekipe na dnu tabele primile više golova od njih. To je segment igre koji moraju baš mnogo da poprave ukoliko žele da ostanu u Top 10. Nedopustivo je da ekipa koja je 9ta na tabeli ima toliko primljenih golova. Uostalom, to samo govori koliko im je napad dobar, jer uspeva i pored svih tih grešaka odbrane da čupa neke bodove. Njihov stil igre najviše podseća na Hofenhajm nekada ili Sasuolo sada, dakle ekipa koja igra otvorene mečeve na dosta golova. U timu za ovo kolo neće biti golman Silensen, Gaya, Moriba, Alderete i Koreira.

Granada ovo kolo dočekuje u veoma lošem raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu uspeli da prekinu seriju od 5 vezanih poraza remijom protiv Kadiza. Poslednju pobedu su ostvarili pred sam kraj prošle godine. Sve to je dovelo do pada na 17to mesto, tik iznad zone ispadanja. Od zone ispadanja su udaljeni svega 4 boda i to može vrlo lako i vrlo brzo da se promeni ukoliko nastave da igraju u ovakvom ritmu. Posebno su loši na gostovanjima ove godine, na 13 gostovanja su osvojili samo 9 bodova. Odbrana im je najveći problem. Primili su 40 golova u dosadašnjem delu sezone i u donjem su delu tabele po tom paremetru. Nije ni napad nešto previše bolji. Samo su 4 ekipe u ligi postigle manje golova od Granade, što je jako loše. Tim koji je u prehodnoj sezoni završio u Top 10 sada će, po svemu sudeći, grčevito da se bori za opstanak. Pred ovo kolo ne mogu da računaju na Gonalona, Duartea i Ariasa.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Diakhaby, Guillamon, Paulista; Foulquier, Soler, Musah, Lato; Guedes, Duro, Gil

Granada possible starting lineup:
Maximiano; Diaz, Sanchez, Torrente; Puertas, Ruiz, Milla, Neva; Collado, Suarez, Machis

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč. Kvalitetan napad Valensije i ne tako dobra odbrana Granade bi mogle da garantuju tako nešto.

Tip: domaćin 2+ @ 1.88 rez: 3-1 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje