utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela La lige.

22h Selta-Real Madrid

Selta je sezonu počela remijem protiv Espanjola. Na tom meču su vodili do 72 minuta, da bi na kraju primili 2 gola i osvojili svega jedan gol. Ono što ih je dodatno isfrustriralo jeste da su drugi gol primili u 90+8 minutu. Selta je bila mnogo bolji rival na tom meču. Igrali su napadački, stvarali šanse,ali eto, pad u igri u poslednjih 20 minuta je bio dovoljan da ponište sve dobro što su učinili na tom meču. Strelac je i na ovom meču bio legandarni Aspas, koji će i ove sezone biti glavna napadačka opcija kod Selte. Selta je u toku prelaznog roka dosta promenila tim. Dovedeno je čak 8 igrača,ali je isto tako dosta igrača i otišlo. Naravno da će trebati vremena da se sve to uigra,pa bi bolje igre od Selte trebalo videti kako vreme bude odmicalo. Protiv Reala nemaju baš neke predobre rezultate, poslednji put su slavili daleke 2014 godine.

Real je ovu novu sezonu počeo pobedom i to nakon preokreta protiv Almerije. Nimalo lako nisu došli do te pobede. Almerija je pružila veoma jak otpor,ali je Real dobio meč na svoj suvi kvalitet. Još jednom su pokazali da su napadački veoma jaki,ali da u odbrani ima još mnogo prostora za napredak. Takva situacija je bila i prethodne sezone. Na mnogo utakmica,a pogotovo na gostovanjima su dozvoljavali protivnicima da postignu golove, često i prvi, kao što je bio slučaj sa Almerijom i onda su ceo meč jurili zaostatak. Ono što im ne odgovara jeste kada ih rival napadne, uradila je to Almerija, a verovatno će to uraditi i Selta, jer Selta drugačije i ne ume. Generalno, ući defanzivno protiv Reala ravno je katastrofi. Napadačku liniju će i na ovom meču činiti Vinisijus, Benzema i Valverde, jer je Rodrigo još uvek povređen. Upravo od njih trojice se najviše očekuje na ovoj utakmici. Od ostalih izostanaka u timu neće biti ni Karvahal. Dok bi u prvu postavu trebalo da se vrate Modrić, Militao i Alaba koji je doneo pobedu u Almeriji.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Marchesin; Mallo, Aidoo, U Nunez, Galan; Solari, Beltran, O Rodriguez, Cervi; Paciencia, Aspas

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Prognoza: Real jeste favorit i verovatno će slaviti,ali mi idemo sa golovima. Ono što bi Selta mogla da učini jeste da dođe do makar jednog gola na ovoj utakmici.

Tip: GG @ 1.70 – 1:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje