subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

Danas nastavljamo sa predlozima za La ligu. Na programu su tri duela, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijeg meča.

21:30h Atl Madrid-Getafe

Atletiko u ovo kolo ulazi nakon poraza od Bilbaa. Odigrao je Atletiko jedan jako loš meč i potpuno zasluženo ga izgubio. Time se produžila serija loših rezultata na strani. Na poslednja 4 gostovanja imaju čak 3 poraza, što je jako loše i moraće time da se pozabave u nastavku sezone. Na domaćem terenu su mnogo bolji i tu imaju seriju od 11 mečeva bez poraza. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa 1 bodom manje od Barselone koja je treća,ali u narednih nedelju dana imaju dva meča, jer će osim ovog igrati i odložen meč protiv Sevilje, takođe na domaćem terenu i to je prilika da sa dve pobede odu na treće mesto i tako na dobar način završe 2023. godinu. Što se tiče stila igre, Simeoneov tim se dosta promenio. Od jedne ekipe koja je godinama važila za tvrdu neefikasnu, sada su jedna od efikasnijih ekipa. Dovedeno je dosta kvalitetnih ofanzivnih igrača i stil igre se promenio. Dakle, sada većinu bodova uzimaju zahvaljujući golovima napada, a ne jačini odbrane.

Getafe ovo kolo dočekuje u sjajnom raspoloženju. Oni su u poslednja 4 kola ostvarili čak 3 pobede, jednu u kupu i dve u ligi. U prethodnom kolu su pregazili Sevilju sa 3-0 i time se popeli na tabeli. Getafe se trenutno nalazi na 8mom mestu, što je sjajno za tim koji je prethodnih godina završavao u donjem delu tabele i to tik iznad zone ispadanja. Getafe igra zaista lep, napadački fudbal. Glavne uzdanice su im Grinvud i Majoral i obojica su u sjajnoj formi i nema sumnje da će predstavljati veliku opasnost po gol Madriđana.Odbrana im je takođe na jako dobrom nivou jer ne primaju previše golova. Dakle, jedna jako dobra ekipa i ekipa koja bi ove godine mogla mnogima da pomrsi račune.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Witsel, Gimenez, Hermoso; Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino; Griezmann, Morata

Getafe possible starting lineup:
Soria; Iglesias, Dakonam, Duarte, Alvarez; Greenwood, Maksimovic, Milla, Mata; Mayoral, Latasa

Prognoza: Jedan zanimljiv meč u koji domaćin ulazi kao favorit,ali neće im biti nimalo lako. Zbog toga jedan oprezniji predlog.

Predlog: 1X i 2-5 golova @ 1.52

za hrabrije GG i D2+ @ 3.25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje