petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava predlozi za klađenje ( NEDELJA )

U nedelju su na programu preostali dueli La lige.

16:15h Real Madrid – Elče

Real iza sebe ima jako dobru polusezonu. Trenutno su na prvom mestu sa 4 boda više od Sevilje i 16 više od Atletiko Madrida. U Ligi Šampiona su se plasirali u narednu fazu, a pre samo nedelju dana osvojili su Španski superkup pobedivši Bilbao u finalu, a pre toga Barselonu u polufinalu.Dakle,zaista sjajan period je iza Madriđana i nema sumnje da u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč na svom stadionu. Moram napomenuti da su prošli i u kupu pre par dana i to baš pobedivši današnjeg rivala Elče sa 2-1 posle produžetaka. Ta pobeda koja je došla u poslednjim sekundama meča golom Azara dodatno im je podigla samopouzdanje. Istina,mučio se Real na tom meču,ali su igrali u kombinovanom sastavu,pre svega bez Benzeme,najboljeg strelca tima. Na ovom meču će se on vratiti u tim i uz Rodriga i Vinisijusa će predstavljati glavnu pretnju po gol gostiju.

Elče u ovo kolo ulazi u lošem raspoloženju pre svega zbog tog poraza u kupu. Jako je razočaravajuće kada imate gol prednosti 10 minuta do kraja i uspete to da izgubite. Takve situacije bukvalno ubijaju samopouzdanje celom timu. Ako izuzmemo taj meč u kupu Elče ima jako dobar start nove godine. Zabeležili su dve pobede u ligi i jednu u kupu kolo ranije. Dakle tri vezane pobede su dobar rezultat. Sve to im je i donelo beg iz opasne zone pa su sad 5 bodova iznad i na dobrom su putu da ostvare svoj cilj, a to je opstanak. Radi se o jednoj dosta čvrstoj ekipi, ekipi koja daje jako malo golova,ali i ne prima tako mnogo. Imaju jednu od boljih odbrana među timovima u donjem delu tabele. Za ovo kolo trener Elčea ne može da računa na 6 igrača. Van tima su : Hosema,Pastore,Piati,Palasio,Roko i Kasilja. Posebno će nedostajati Pastore i Piati dva bitna kreatora igre.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Rodrygo

Elche possible starting lineup:
Badia; Barragan, Verdu, Gonzalez, Mojica; Morente, Mascarell, Gumbau, Milla; Perez, Carrillo

Prognoza: Real je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave uz nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 3-6 golova @ 1.63 sigurnost : 8/10 – 2:2


21h Alaves-Barselona

Alaves u ovo kolo ulazi kao pretposlednja ekipa na tabeli. U dosadašnjem delu sezone su skupili 17 bodova. Majorka, ekipa koja je prva van opasne zone, im beži tri boda. Dakle, još uvek imaju šansu da izbegnu ispadanje u niži rang. Krajem decembra su promenili trenera,ali nisu mnogo dobili sa tom promenom. Od tad su na tri meča zabeležili dva remija i jedan poraz. Generalno oni su u seriji od 9 mečeva bez pobede u ligi. Poslednju pobedu su zabeležili početkom novembra. Odbrana im je jedna od najgorih  u ligi. Samo su Kadiz i Levante primili više golova od njih i to je veliki problem. Napad im je takođe veoma loš, tačnije imaju najlošiji napad, sa svega 16 postignutih golova u dosadašnjem delu sezone. Sve u svemu škripi im na svim pozicijama na terenu. Ukoliko ovako nastave vrlo teško će izboriti opstanak. Ovo je treća godina za redom kako se bore za opstanak cele sezone. U prethodne dve su uspeli,tj izborili su 16to mesto,videćemo hoće li to uspeti i ove godine. Van tima pred ovo kolo su Duarte i Navaro.

Barselona se trenutno nalazi 7mom mestu sa samo 1 bodom zaostatka za 4to plasiranim Atletiko Madridom. Namerno navodim to četvrto mesto,jer je to cilj ove sezone, izboriti mesto u Ligi Šampiona. Titula nije meta,jer im Real beži ogromnih 17 bodova. Barselona je na novom početku. Ovo je prva godina bez Mesija i neki novi početak, pravljenje novog tima. Počelo se sa Kumanom,ali on je bio totalni promašaj, nije doneo ništa, Barselona je bila veoma loša, gubili su na sve strane. Umesto njega je na klupu došao Ćavi,legenda kluba, miljenik navijača i počelo je sve da ide na bolje. Od njegovog dolaska ekipa je proigrala. Barselona je počela da pobeđuje, počeli su da skupljaju bodove i da se penju na tabeli. Jeste da je to daleko od one Barselone koja melje,ali dobro, treba vremena. Sada mečeve dobijaju veoma često “ na mišiće “. Bila im je potrebna sveža krv, pre svega u napadu i došla je u vidu Ferana Toresa. On se već sada pokazao kao pogodak jer je postigao gol na prvom zvaničnom meču u kupu pre neki dan. On bi trebao da bude jedan od glavnih šrafova u ovoj novoj Barseloni, makar do leta,kada tek predstoji renoviranje tima. Sada, uz ekipu kakvu imaju, moraju izboriti mesto u Evropi tj u Ligi Šampiona, pa onda polako praviti šampionski tim. Ćavi je na dobrom putu da to učini.Van tima za ovaj meč su Umtiti, Sergi Roberto i Erik Garsija.

Očekivani sastavi:

Alaves possible starting lineup:
Pacheco; Aguirregabiria, Miazga, Lejeune, Lopez; Jason, Moya, Garcia, Rioja; De La Fuente, Joselu

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Alves, Araujo, Pique, Alba; Pedri, Busquets, F de Jong; Torres, L de Jong, Jutgla

Prognoza:S obzirom na situaciju u kojoj je Alaves i formu u kojoj se nalaze, Barselona je favorit  i trebalo bi da slavi.

Tip: 2 @ 1.60 sigurnost 7/10 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje