nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

20:45h Empoli-Juventus

Empolijeva agonija se nastavlja. Nakon dosta lošeg završetka prethodne sezone,ništa bolje nije krenulo ni u ovoj. U prva dva kola isto toliko i poraza i to bez postignutog gola. Nakon uvodnog poraza od Verone,usledio je i poraz od Monce. Od samih poraza mnogo više brine sama igra Zanetijeve ekipe. Nekako deluji bezidejno,nema nekih kreacija u igri, a da ne pričamo u prilikama za gol i samim golovima. Preti im da na pauzu zbog reprezentativnih obaveza odu sa 3 poraza u nizu, a takav start sezone nisu imali od 2005 godine. Kako god da se ovaj meč završi,Zanetiju predstoji težak period da podigne ekipu,jer ovo deluje baš loše.

Sa druge strane imamo Juventus. Oni u ovo kolo ulaze sa 4 osvojena boda. Nakon pobede u gostima protiv Udinezea,usledio je loš rezultat i remi protiv Bolonje. Na tom meču sa Bolonjom su loše ušli u utakmicu i to ih je koštalo. Počeli su kasnije da napadaju,ali od remija dalje nisu mogli. Upravo ta pobeda na gostovanju Udinezeu jeste model kojim treba da igraju,a to je jako od samog starta. Oni su njih i slomili u prvih 15 min. Juventus u poslednje vreme mnogo bolje igra na strani nego kod kuće i to je sigurno prednost na ovom meču. Žele da na pauzu odu sa tri osvojena boda, a za to im treba igra kao iz prvog kola tj ne smeju padati u igri.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Perisan; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Cacace; Marin, Grassi; Cancellieri, Baldanzi, Cambiaghi; Caputo

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Weah, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Cambiaso; Chiesa, Vlahovic

Prognoza: Juventus je kvalitetniji i u boljoj formi, trebalo bi da slave.

Tip: P/K 2 @ 1.55 ( poluvreme ili kraj 2)


20:45h Leće-Salernitana

Kada su videli svoj raspored na početku sezone sigurno su svi u Lećeu očekivali dva poraza,a dogodilo se to da sad imaju priliku da na reprezentativnu pauzu idu bez poraza. Ko je mogao da očekuje ovakav start Lećea. U prva dva kola 4 osvojena boda. Prvo su odigrali sjajno i nakon preokreta savladali Lacio, da bi zatim na gostovanju u Firenci uspeli da isčupaju bod iako su gubili sa 2-0. Dakle,na oba meča su se vraćali iz mrtvih,što dodatno daje na težini ovim bodovima,ali i pokazuje kakav su tim pre svega mentalno. Zaista sjajan start. Napad igra odlično, tj samo je nastavio gde je stao prethodne sezone. Leće je tim koji igra ofanzivno,daje dosta golova,ali zbog svoje ofanzivne igre retko kad izađu netaknute mreže.

Salernitana u ovo kolo ulazi takođe bez poraza. Oni su u prva dva kola osvojili 2 boda,remizirali su oba puta. U prvom kolu su odigrali nerešeno sa Romom 2-2 u sjajnom meču, da bi zatim remizirali i sa Udinezeom. Dakle,kao i Leće,imali su dva nezgodna protivnika, a uspeli su da ostanu neporaženi,što je takođe sjajno. Salernitana igra isto kao i Leće,karakteriše ih ofanzivna igra. Vole da napadaju rivala od prvog minuta. Nažalost imaju i jednu manu, a to je porozna odbrana koja retko kad uspe da ostane netaknuta.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Gallo; Ramadani, Gonzalez, Rafia; Strefezza, Krstovic, Almqvist

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Lovato, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen, Bradaric; Martegani, Candreva; Dia

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi trebalo da nam donese efikasan duel sa golovima na obe strane.

Tip: GG @ 1.98

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje