utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu je nekoliko mečeva. Mi smo spremili zanimljivu najavu za vas.

21h Girona-Sevilla

Đirona u ovo kolo ulazi nakon lošeg rezultata u prethodnom. U prethodnom kolu, potpuno neočekivano, Đirona je remizirala sa Almerijom. Istina, tim bodom su preuzeli prvo mesto,ali Real sada ima meč manje i u slučaju pobede biće prvi. Brzo se Đirona oporavila pobedom u kupu tokom nedelje. Sada u ovo kolo ulaze sa imperativom pobede, jer ih u naredna tri kola očekuju tri jako teška meča, tri meča koja će u mnogome i odlučiti o tome da li su “ kvalitet “ za titulu. Igraće sa Sosijedadom, Real Madridom i At Bilbaom. Dakle, tri jako teška meča za njih. Ako to dobiju onda mogu da pričaju o tituli. Ipak, pre svega toga treba savladati Sevilju. Đirona igra jako dobro kući. Mnogo bolje igraju nego na strani i to je njihova glavna prednost. Napad im je najjače oružije i nema sumnje da će napasti od prvog minuta, pogotovo jer igraju protiv tima kao što je Sevilja.

Šta reći za Sevilju. Još jedna sezona puna očekivanja i još jedna sezona puna ogromnog razočarenja. Sevilja se na sredini sezone nalazi na 17tom mestu, svega 1 bod maju više od opasne zone. Dakle, daleko od bilo kakve Evrope, ukoliko ovako nastave, boriće se za opstanak, što bi bila ogromna katastrofa za tim ovakvog renomea. Dodatni problem prave i izostanci kojih je jako mnogo. Na ovom meču u timu neće biti , Djibril Sow, Kike Salas, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, Marcos Acuna.Orjan Nyland i El Nesyri. Dakle,čak  igrača neće biti u timu. Odbrana je veliki problem za ovaj tim. Msm oni su uprethodnom kolu od najgoreg napada u ligi (Alavesovog) primili čak 3 komada.

Očekivani sastavi:

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; A Martinez, Juanpe, Blind, Gutierrez; Couto, Martin, Torre, Valery; Savio; Dovbyk

Sevilla possible starting lineup:
Dmitrovic; Juanlu, Ramos, Bade, Pedrosa; Suso, Agoume, Rakitic, Torres; Ocampos, Romero

Prognoza: Odbrana kao što je Seviljina, koja dozvoli 3 komada lošem napadu, kao što je Alavesov, nema šta mnogo da se nada na ovom meču. Igramo na napad Đirone.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje