utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A , a na programu je nekoliko zanimljivih duela.

12:30h Frosinone-Kaljari

Nakon sjanog starta novajlije u Seriji A, ekipi Frosinonea, svi su bili ubeđeni da će oni ove sezone napraviti nešto veliko. Ipak, kako vreme odmiče, tako pada i njihova forma, a isto tako padaju i na mestu na tabeli, samim tim i nada da će nešto da učine odlazi niz reku. Frosinone nije ni bleda senka ekipe koja je igrala sjajno tokom prvo dela sezone i osvajala bodove na sve strane. Danas, oni ređaju poraze i ako ovako nastave uskoro će ući i u borbu za opstanak, što bi bilo veliko čudo,ali i velika šteta. Frosinone je ekipa koja voli da igra ofanzivno. Oni vole da pritiskaju rivala od prvog do poslednjeg, minuta, iako nemaju odbranu dovoljno dobru za takav stil igre. Upravo zbog toga se događa da se njihovi mečevi ove sezone često završavaju sa velikim brojem golova. Napad im nije tako loš, ali je odbrana očajna i na tome moraju da porade ukoliko žele da izbore opstanak.

Na gostovanje im dolazi ekipa Kaljarija. Ekipa koja takođe ne dominira nešto posebno tokom ove sezone. Kaljari je ekipa koja generalno igra tvde mečeve, ali kažem samo generalno. To se donekle promenilo u poslednjih par nedelja. Kao da je Ranijeri napravio neki zaokret u samoj strategiji Kaljarija i počeli su drugačije da igraju. Kaljari je sada ekipa koja voli da pritiska rivala. Vole da napadnu rivala kad god im se pruži šansa za tako nešto. Nažalost u takvoj igri neretko strada njihova odbrana koja i ovako nije previše jaka. Jako mnogo primaju golova.

Očekivani sastavi:

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Zortea, Okoli, Romagnoli, Lusuardi; Mazzitelli, Barrenechea, Gelli; Harroui, Soule; Cheddira

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Zappa, Wieteska, Dossena, Augello; Nandez, Makoumbou, Prati; Viola; Pavoletti, Petagna

Prognoza: Ovo bi mogao biti meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog GG @ 1.75


20.45h Leće-Juventus

Leće ovo kolo dočekuje u dosta lošoj formi. Leće se nalazi u seriji od 4 meča bez pobede. Ta serija ih je dosta spustila na tabeli, pa su od stabilnog prvoligaša, došli do situacije da imaju problem da zadrže mesto u najjačem rangu. Leće je ekipa od koje ove sezone nećete videti neke preefikasne mečeve. Oni su tim koji igra prosečno, dakle prosečan broj golova primaju, ali isto tako i prosečan broj golova i daju. Dakle, tim koji voli da igra napadački,ali i tim koji zbog te svoje igre prima dosta golova.

Njima u goste dolazi ekipa Juventusa. Juventus iz kola u kolo pokazuje da je itekako kandidat za Skudeto i u sadašnjem trenutku ta knjiga je spala na dva slova, na Juventus i Inter. Sigurno da će Juventus dati sve od sebe kako bi slavio na ovom meču i kako bi na taj način izvršio pritisak na Inter uoči velikog derbija Italije koji nas uskoro očekuje. Juventus igra zaista sjajno. Alegri je zategao odbranu. Odbrana je po broju primljenih golova među najboljim u Evropi, a svemu tome treba pridodati i napad koji deluje sve ubojitiije. Zaista jedan sjajan tim koji će se boriti za titulu do poslednje kola.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Gonzalez, Ramadani, Kaba; Oudin, Krstovic, Strefezza

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

Prognoza: Juventus je veliki favorit i trebalo bi da slave

Predlog: P/K 2 @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje