petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (Petak)

U petak je na programu jedan duel La lige.

21h Kadiz-Getafe

Jedan veoma zanimljiv meč je danas na programu.

Kadiz ovo kolo dočekuje na poziciji broj 15,ali sa samo 1 bodom više od Almerije koja je u zoni ispadanja. Sama ta činjenica pokazuje koliko će borba za opstanak biti neizvesna,ali i koliko ne sme da bude opuštanja. Kadiz je dobro počeo ovaj drugi deo sezone. U poslednja 4 kola imaju 7 osvojenih bodova,što je zadovoljavajuće za tim koji se bori za opstanak. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu gde su osvojili 17 bodova, od ukupno 26 koliko sada imaju. Ključ ove bolje igre Kadiza leži u napadu. Tokom ove zimske pauze posebno se radilo na napadu. Igrali su dosta prijateljskih mečeva i postigli su zaista dosta golova. Video se napredak, a u tom ritmu su nastavili i u ligi. Čim su počeli da postižu golove rezultati tj bodovi su došli i uspeli su da izađu iz opasne zone. Sada su pred njima dva veoma bitna meča, prvo ovaj sa Gefateom,a zatim i meč sa Almerijom. Ova dva meča mogu u mnogome da odluče njihovu sudbinu, tj pobedama bi sebi osigurali koliko toliko mirniji period.

Getafe u ovo kolo ulazi takođe u dosta dobroj formi. Oni su u poslednja 4 kola osvojili čak 8 bodova. Zaista su popravili svoju igru i to značajno. Pobedili su Valensiju i u prethodnom kolu Đironu sa 3-2. Sada se nalaze na 16tom mestu sa istim brojem bodova kao i Almerija koja je 18ta. Uspeli su da izađu iz opasne zone,ali samo prividno, jer imaju isti broj bodova kao tim koji je još uvek tamo. Dakle, ni kod njih nema vremena za opuštanje. Getafe je značajno promenio stil igre. Počeli su da igraju napadački, da igraju na sve ili ništa i to je dalo rezultata. Te dve zlata vredne pobede su im donele izlazak iz opasne zone. Odbrana je još uvek slabiji deo tima, umalo ih nije koštala protiv Đirone(od 3-0 do 3-2),ali to je rizik koji nosi sa sobom ovaj ofanzvni stil igre.

Očekivani sastavi:

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Hernandez, Fali, Espino; Fede, Escalante; Bongonda, Alex, Sobrino; Roger

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Dakonam, Duarte, Alderete, Portu; Maksimovic, Algobia, El Haddadi; Unal, Mayoral

Prognoza: Jedan težak meč, bodovi su preko potrebni i jednima i drugima. Verujem da će oba tima krenuti ofanzivno i to bi moglo da donese golove na obe strane.Ukoliko padne brzi prvi gol, biće mnogo golova.

Tip: 2+ @ 1.68

za hrabrije može i GG @ 2.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje