subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA)

Danas se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko zanimljivih mečeva.

14h Real Sosijedad-Selta

Real Sosijedad se trenutno nalazi na 3ćem mestu sa 4 boda više od Atl Madrida i čak 8 bodova više od Betisa koji je 5ti. Dakle,na jako dobrom su putu da završe u top 4 i plasiraju se u Ligu Šampiona. Ovu poziciju imaju zahvaljujući sjajnom prvom delu sezone. Od januara do februara su malo posustali i vezali nekoliko poraza. U prethodnom kolu su na gostovanju savladali Espanjol 3-2 i tako prekinuli taj niz. Zanimljivo je da Sosijedad mnogo bolje igra na gostovanjima,nego na domaćem terenu. Sosijedad i u ovo kolo ulazi sa dosta kadrovskih problema. U timu neće biti  Aritz Elustondo, Umar Sadiq, David Silva, Jon Pacheco, Mohamed Ali-Cho, Andoni Gorosabel i Martin Merquelanz. Dakle u timu neće biti 7 igrača.

Selta u ovo kolo ulazi nakon razočaravajućeg poraza od Atl Madrida. Madriđani su slavili 1-0 golom Depaja u poslednjim minutima meča. Pre tog poraza Selta je imala dve pobede uključujući i impresivnu pobedu protiv Betisa 4-3. Trenutno se nalaze na samo 3 boda od zone ispadanja i situacija nije nimalo ružičasta. Tim koji je prethodnih nekoliko godina završavao u top 10 timova,sada hoda na rubu provalije u vidu zone ispadanja. Selta je tim koji igra otvoren fudbal. Vole da igraju napadački,dosta golova daju,ali dosta i primaju. Meč sa Betisom to najbolje pokazuje. Inače ove sezone igra bolje na strani nego kod kuće kao i njihov rival.

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Barrenetxea, Zubeldia, Le Normand, Rico; Kubo, Mendez, Zubimendi, Merino, Oyarzabal; Sorloth

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Mingueza, Aidoo, Nunez, Galan; Perez, Veiga, Beltran, De la Torre; Aspas, Larsen

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 2.25   1-1

16:15h Betis-Valjadolid

Nakon 4 poraza u 5 mečeva,Betis je uspeo da slavi protiv Almerije i tako prekine taj niz. Ovom pobedom Betis se popeo na 5to mesto,ali im je 4to mesto udaljeno 4 boda i zato im je potrebna serija pobeda kako bi ostvarili taj cilj, a to je ulazak u Ligu Šampiona. Betis je tim koji važi za jednu iskusnu,tvrdu ekipu koja malo golova prima,ali isto tako malo golova i dobija. Ipak,to se promenilo. U poslednja dva kola dali su 6 i primili 6 golova. Dakle, čak 12 golova je viđeno na njihovim mečevima. Dobra stvar je što je napad počeo da daje golove,ali je opet lošija strana poroznost odbrane.

Valjadolid u ovo kolo ulazi sa13tog mesta j sa samo 4 boda više od opasne zone.Valjadolid je u dosta dobroj formi. Oni u ovo kolo ulaze nakon remija sa Osasunom, a pre toga su vezali dva minimalna trijumfa. Dakle,oni u ovo kolo ulaze nakon tri vezana meča iliti 270minuta bez primljenog gola. Sad,koliko je ova odbrana jaka,najbolje će pokazati ovaj meč gde će igrati protiv kvalitetnog napada kakav je Betisov. Na ruku im i ne ide činjenica da Betis igra drastično bolje kod kuće, a da oni nisu preterano dobri na strani.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Sabaly, Felipe, Gonzalez, Abner; Rodriguez, Carvalho; Juanmi, Fekir, Canales; Iglesias

Real Valladolid possible starting lineup:
Masip; Perez, Hongla, Sanchez, Olaza; Monchu, Perez; Plata, Plano, Machis; Larin

Prognoza: Betis bi mogao da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.83


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje