ponedeljak, 11. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona – plejof poeni igrača (Unicaja vs Bonn)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Perry (Unicaja) alt 9.5+, normal 11.5+, 12pts

Unicaja je domaćin završnog turnira F4 Lige Šampiona, i sigurno da danas imaju velika očekivanja.

Bonn je ekipa koja igra na brzo poena i igra dobitnu košarku jer je u 2023. pretrpela samo 2 poraza!

Kendrick Perry nam je dobro poznat iz ABA i Evrolige, i margina od 11.5 nam deluje prihvatljivo. Amerikanac sa crnogorskim pasošem je u poslednjih 5 mečeva beležio: 11, 22, 17, 13 i 15 poena.

Deluje kao da je od februara podigao formu, jer je zabeležio 29 poena i od tada u Španiji odigrao 11 mečeva na kojima je 9x bio iznad 11.5, a 2x ostajao tačno na 11 poena.

Verujemo da će ukoliko prenese formu iz ACB, biti dobtina opklada ukoliko ga sjajni TJ Shorts ne ubaci u eventualne probleme sa ličnim greškama.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje