Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Kaba (Budućnost) 8.5- kvota 1.95, 7pts

Kada bismo rekli da Alpha nije kadar da prebaci ovu marginu – lagali bismo. A zašto ga onda igramo ispod margine? Francuz koji već toliko godina igra profesionalno košarku prosto ne ume da se zadrži od ulaska u probleme sa ličnim greškama.

U jednoj uzavreloj atmosferi pred punim tribinama mislimo da su šanse 66% da opet uđe u faulove kao što je to činio i u poslednje vreme.

Protiv Zvezde je odigrao svega 8 minuta pošto je otišao u faulove, verovali ili ne. Filip Petrušev je čovek koji može da ga ugura u faulove, a Hassan Martin čovek koji može da zaustavi njegov tanak ofanzivni arsenal.

Još na skeneru bili Vildoza 11.5-, Nedović 12.5+…


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.