nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona,najava,predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu su na programu dva duela Lige Šampiona.

21h Juventus-Viljareal

Juventus u ovaj meč ulazi u sasvim dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od 12 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Pogotovo su dobri na svom terenu gde su na poslednjih 10 mečeva primili samo 4 gola i polako ali sigurno domaći teren je postao neosvojiva tvrđava. Odbrana Juventusa zapravo nikad i nije bila veliki problem. Alegri ju je zategao i zaista ih je teško probiti. Napad je bio problematičan zbog manjka efiksnosti,ali i to se popravilo dolaskom Vlahovića. Vlahović im je osim golova doneo i nešto još bitnije, a to je sigurnost i samopouzdanje. Kao da im je Vlahović uneo to preko potrebno samopouzdanje da zaista mogu nešto da naprave ove sezone. Dolaskom Vlahovića proigrali su i Morata i Dibala i to sada zaista deluje poprilično dobro. Alegri je tokom vikenda u pobedi nad Sampdoriom odmorio Vlahovića, pred ovaj jako bitan meč. Dobra stvar je povratak Kijelinija,dok je Bonući van tima. Osim njega u timu nema ni Kijeze,Zakarije i Aleksa Sandra.

Viljareal putuje na ovo gostovanje u sasvim dobrom raspoloženju. Oni su od prvog meča sa Juventusom odigrali tri utakmice i pobedili na dve što je sasvim pristojan rezultat. Što se tiče Evrope za Unai Emerija je Liga Šampiona malo nepoznat teren pogotovo nokaut faza. Mnogo bolje se snalazi u Ligi Evrope koja je njegov teren. Nije ni Viljareal nešto previše iskusan u borbi za četvrtfinale. Do sada su samo dva puta bili u prilici da to učine i to može da bude problem jer igraju protiv iskusnog rivala. Drugi problem sa kojim se Viljareal suočava jeste odbrana. Jako su retki mečevi gde oni uspevaju da ne prime gol u Evropi kada se radi o gostovanjima. Od poslednjih 15 gostovanja samo na dva meča nisu primili gol što je dosta loš podatak. Imaće Emeri i manjih problema sa sastavom. Van tima su Ruben Penja,Pako Alkaser,Alberto Moreno, dok je pod znakom pitanja Raul Albiol koji se povredio na meču sa Seltom.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Chiellini, De Ligt, De Sciglio; Cuadrado, Locatelli, Arthur, Pelligrini; Vlahovic, Morata

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Pedraza; Coquelin, Parejo; Chukwueze, Lo Celso, Trigueros; Danjuma

Prognoza:  Juventus je kvalitetnija i pre svega iskusnija ekipa. Domaći teren je takođe njihov adut i trebalo bi sve to da iskoriste. Ne treba očekivati veliki broj golova.

Tip: 1 i 2+ @ 2.80 – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje