petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Loše ekipe u jednom segmentu igre!

Sutra od 11:30h je na programu meč Korejanske bejzbol lige između Lotte Giantsa (14-15) i Hanwha Eagles (7-23). Ovo je prvi meč u seriji koji su na programu: utorak – sreda – četvrtak. Igrali su već ove sezone 3x i svi mečevi su došli u debeli minus poena (9,6,3 poena na meču).

Starter Giantsa biće desnoruki Amerikanac Adrian Sampson (0-2,9,39). Bivši MLB igrač Texas Rendžera nije dobro krenuo sezonu i već je zabeležio 2 poraza. Primio je 2 i 6 poena u svojim startovima. Ipak mi stvarno ne shvatamo i pored ovoga šta mu može uraditi očajan napad Eaglesa. Oni jednostvno ne znaju da poentiraju i najgori su napad u ligi.

Starter Eaglesa biće desnoruki Australijanac Warwick Saupold (2-3,3.07). Mnogo puta smo vam pisali o njemu, a apsolutno smatramo da je on jedan od najboljih bacača u ligi. Da igra za neku bolju ekipu verovatno bi sad imao skor 6-0. Još jedna zanimljiva statistika je da kad on baca na mečevima Eaglesa 6/6 dolazi manje poena. Ima mali problem sa prvom i drugom izmenom gde prima 90% poena, ali onda kao da se zagreje bez problema izbaca 6,7 izmena.

Lotte se malo probudio i vezao 3 pobede u nizu. Mada i dalje to nisu partije na palici kakve oni žele, ne postižu mnogo poena. Šta reći za Eaglese koji imaju 14 poraza u nizu. Kod njih ništa ne fukcioniše, a najmanje napad koji nijednom nije dao više od 3 poena u poslednjih 7 utakmica. Prosto ne shvatamo kako je kladionica pored ovakve statistike mogla da stavi ovako visoku granicu.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena manje od 9,5. Kvota je 1,85.

9:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje