nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (utorak 27.jun)

Predlozi za koje smatram da imaju šansu za prolaz kroz sistem martingale! Otvarati do 01h!


Atlanta Braves – Minesota Twins 8,5+ 1,70 

Ovi rivali će igrati samo dva meča u seriji, pa sam stavio neki minimalni ulog zbog toga. Opet lider Nacionalne konferencije igra sjajan bejzbol, pogotovo kući gde ima 13 overa na poslednjih 15 mečeva!

Minesota verovali ili ne sa 40-40 je lider svoje divizije. Centralna divizija je nešto najlošije u poslednjih par godina u MLB.

Danas veoma dobri bacači, u odnosu na sutradan, pa se nemojte čudati ako na prvom koraku zakažemo.

  • Game 1: Elder vs Ryan 8,5+ 6:2 korak 1, ulog 2000
  • Game 2: TBD vs Maeda 10,5+ korak 2,uloga 4000

 

Elder i Ryan su imali nule na prošlom meču, ali su zato prošle mečeve dosta loše bacali. Obe ekipe vole da udaraju protiv desnorukih udarača, a pogotovo oni najbolji, Akunja i Kepler.


Chicago Cubs – Phila Phillies 8,5+ 1,85 

Cubsi se vraćaju u Ameriku, posle Londonske serije gde su igrali vrlo dobro, ali su uzeli samo jednu pobedu u dva meča. Forma je sjajna pogotovo ofanzivno u poslednjih 10 mečeva, kad su 2x prebacili 10 poena, a pobedili čak 8x.

Phila je u sjajnoj formi takođe. Imali su neke veoma dobre ofanzivne brojke, pogotovo u tromečima sa Metsima i Arizonom. Harper i Castelanos su motor ekipe, a oni su u pobedama imali itekako uticaj.

U tromeču, bacači neće biti nešto preterano dobri, te nam se daje zapravo da mislimo o overu. Nekako najviše šanse nam se daje baš u večerašnjem susretu, kad će na brdo Tailon i Suarez.

  • Game 1: Tailon vs Suarez 8,5+ 1:5 korak 1, ulog 3500
  • Game 2: Smyly vs Nola 7,5+ 5:8 korak 2, uloga 7000
  • Game 3: Hendricks vs Wheler

 

Vrlo povoljni uslovi uvek na stadionu Cubsa za udarače. Kako najavljuju ne bi trebalo da bude kiše u prva dva dana, dok nam je u trećem meču moguć pljusak.


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje