petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB – Martingale (subota 15.jul)

Predlozi za koje smatram da mogu proći kroz sistem Martingale. Otvarati do 01h!


Atlanta Braves – Chicago White Sox H1(-1,5) 1,75 korak 1,ulog 3000 USPEŠAN

Najbolja ekipa trenutno, će imati 3 najbolja bacača u ovom tromeču, te je to dobar razlog igrati na njih i to u hendikepu. Gosti iz Čikaga su teški krš, pa sem Luis Roberta, koji ima sezonu karijere, niko više ne doprinosi ovom timu.

  • Game 1: Morton vs Kopech 9:0 korak 1, profit +2250
  • Game 2: Strider vs Lynn
  • Game 3: Allard vs Cease

 

Apsolutno u prva dva meča, Atlanta ima daleko bolje bacače. Morton je u dobroj formi, Strider je jedan od najboljih bacača lige i njegova konstantost je impresivna! Ovde vidim minimum 2 pobede domaćina, dok će u 3.meču biti egal pa možda i Soxi izvuku nekako pobedu.

Chicago Cubs – Boston Red Sox 

Kad sam gledao bacače bio sam ubeđen na granicu 7,5 na sva tri meča u seriji, ali međutim ovo je veliko iznenađenje. Verovatno će ta granica, odmah pasti nakon par uplata, ali će i ta od 8,5 biti prihvatljiva za igru.

  • Game 1: Hendricks vs Bello 9,5- 3:8 korak 1, ulog 5000
  • Game 2: Stroman vs Paxton 8,5- 4:10 korak 2, ulog 10000
  • Game 3: Steele vs Cradword 

 

Od 6 pomenutih bacača u ovoj seriji, ne zna se ko ima bolju formu. U prvom meču sjajni sinker bacač Hendricks ima dobru sezonu, protiv Bella koji ima 5 vezanih kvalitetnih startova. U 2.meču Paxton radi savršen posao, protiv još boljeg Stromana. U 3.meču All star Steele protiv Cradword, koji je verovatno najslabiji u rotaciji od ove trojke iz Bostona.

Generalno gledano, ne vidim neko spuštanje granice ni sutra, pa solidna ofanziva ekipa, ne bi trebala toliko dominirati, jer se ipak ljudi na brdu pitaju.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje