ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 15. jul 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


06:30 Maitland – Edgeworth Eagles (Australija – NPL Northern NSW)

Ovaj vikend započinjemo utakmicom australijske NPL Northern NSW u kojoj će drugoplasirani Maitland ugostiti šestoplasirani tim na tabeli – Edgeworth Eagles. U dosadašnjem toku sezone domaćin je imao dva prelaza (jedan u pobedi i jedan u porazu), dok su gosti “zalomili“ ukupno 3 puta (dva u porazu i jedan u pobedu) po čemu su lideri na tabeli. Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, tu smo takođe mogli da vidimo velike prelaze, tačnije ukupno njih 3 na 8 odigranih utakmica u periodu od aprila 2019. do juna 2021. godine, nakon čega su odigrali tri meča bez prelaza. Na poslednjem odigranom susretu Edgeworth Eagles je vodio sa 2:0 na poluvremenu, da bi već u prvih pet minuta drugog poluvremena gosti uspeli da izjednače na 2:2, iako do prelaza nije došlo. Sve u svemu, radi se o vrlo interesantnom meču na koji bi trebalo obratiti pažnju, a nadamo se da će nas ispoštovati. Srećno!

2-1 (18,50) / 1-2 (35,00) – 4:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Maitland – Edgeworth E. (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje