subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB PLAY OFF Predlog za klađenje – Oakland Athletics – Houston Astros

Večeras od 22:30 na programu je 2. susret polufinalne serije između Oaklanda i Hjustona. Rivali iz svoje divizije odmeriće opet snage drugu noć zaredom. Sinoć iz gosti slavili 10:5 u meču punu preokreta.

Startni bacač za Oakland biće levoruki Sean Manaea (4-3,4.30). Prosečna sezona za ovog bacača sa vrlo malo kvalitetnih startova, tačnije samo jednim jer je u ostalim startovima konstantno primao 3+ poena.

Startni bacač za goste biće levoruki Framber Valdez (5-3,3.57). Dosta solidna sezona za njega a pogotovo dobar start u play offu gde je ubio Twinse u 5 izmena bez primljenog poena. Međutim nije konstantan i njegovi performansi variraju. Oakland kući jako dobro udara i biću mu zaista jako teško.

Sinoćni meč je pokazao da uz malo lošije bacače može da rezultuje rapsodijom poena. To se i desilo, a svaka promašena lokacja je prouzrokovalo ili HR ili udarcem za dve baze. Hjustonovi udarači su u posebno dobroj formi. Coreia je udario sinoć čak 2 HR, dok je Altuve imao čak 3 RBI kad je trebalo. Mi blagu prednost dajemo gostima ali ne treba da zaboravima koliko su dobri domaći na svom stadionu te nam egal utakmica mora donositi i dosta poena. U domaćoj ekipi najbolji su bili Olson i Davis.

Naš predlog za ovaj susret su poeni 8,5+ sa kvotom 1,70. Ulog je isti kao i sinoć 3/10.

2:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje