petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti pozvali omladince kako bi popunili klupu zbog povreda!

Gosti će na ovom meču biti lišeni usluga dosta igrača, a trener tima pozvao je momke iz omladinskog pogona kako bi imao rezerve. Meč možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,85!

Radi se o susretu Engleske National League South, a od 20:45 se sastaju ekipe Dartford i Chelmsford, u pitanju je meč 1.kola.

 

Dartford je prošlu sezonu završio na 6.mestu sa 16 pobeda, 8 remija i 10 poraza i sa gol razlikom 60:46. Naročito su dobri bili na domećem terenu gde su imali skor 8-6-4. Igrali su finale plej ofa ali su poraženi, pa ove godine žele vrh tabele, dovedena su i neka pojačanja pa je tim bolji nego prošle sezone. Tokom priperema nisu doživeli nijedan poraz Dartford , pobede protiv Wealdstone, Horsham, Aldershot Town, Barnet i East Grinstead, dok su remizirali protiv Bromley i Dovera.

Gosti su završili sezonu na 10.mestu sa skorom 11 pobede, 11 remija i 12 poraza i sa gol razlikom 55:56. Na gostovanjima nisu blistali i imali su učinak 4-3-10 i gol razliku 19:31. Za današnji meč imaju probleme oko sastava tima, faliće im 5 igrača što je za male rosterer u ovim ligama zaista puno pa će sastavu popuniti omladinci. Faliće sledeći igrači defanzivci Cameron James, Daniel Imrey, Ellitot Omzusi i Michael Spillane, kao i veznjak Tom Wraight.

Mišljenje urednika: Iako je prvo kolo uvek nezahvalno za igru, odlična forma domaćeg tima uz pristigla pojačanja, po nama su dovoljan razlog da probamo sa pobedom na njih protiv oslabljenog gosta, kvota na pobedu domaćina je 1,85

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje