četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela.

01:30h Filadelfija-Kanzas Siti

I to se dogodilo. Filadelfija je izgubila meč na domaćem terenu posle maja 2021. godine. U prethodnom kolu su poraženi kod kuće od Orlanda 2-1. Time se serija produžila na dva poraza i ukoliko i ovde izgube vezaće i treći, što se baš dugo nije dogodilo. Opet im je došla glave igra u prvom poluvremenu. Filadelfija je u prvih 20 minuta primila dva komada od Orlanda i nisu mogli da se vrate. Posebno je interesantno da su na par mečeva ove sezone primali gol u prvih par minuta meča. Jako loše počinju utakmice i to je nešto što moraju da promene. Teško je vratiti se nakon uvodnog šoka, osetili su to protiv Orlanda. Sada im u goste dolazi ekipa sa zapada i to po prvi put ove sezone. Filadelfija protiv timova sa zapada igra jako dobro. Poslednja dva rivala su demolirali sa ukupnom gol razlikom 12-0. Nema sumnje da će nakon ovog poraza protiv Orlanda ući maksimalno motivisano i jako u ovaj meč i napasti od samog starta meča. Jako bitna stvar je i da nemaju izostanaka jer su se svi igrači vratili u tim nakon reprezentativnih obaveza.

Jedan od najgorih startova sezone u istoriji Kanzas Sitija. Nakon 5 kola imaju samo 2 osvojena boda. U ovo kolo ulaze nakon poraza Sijetla 4-1. Dobro su počeli taj meč, dali su gol u uvodnim minutima meča,ali im se onda igra totalno raspala i Sijetl je lagano i ubedljivo slavio. Jedan od najvećih problema Kansas Sitija, jeste igra na strani. Oni su u seriji od 9 poraza na gostovanjima i to sigurno nije nešto što može da ih ohrabruje pred ovo vrlo teško, možda i najteže gostovanje u ligi. Poslednju pobedu na strani su ostvarili još u julu prethodne godine.

Prognoza: Ranjeni lav je uvek najopasniji. Filadelfija će u ovo kolo ući maksimalno jako i očekujem da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63


02:30h Chicago-DC United

Košmarna prethodna sezona se konačno završila i Čikago je sa znatno većim ambicijama ušao u ovu novu,ali nije ni tu počeo najbolje. U prva tri kola samo 2 osvojena boda je zaista malo. Tračak nade predstavlja pobeda u prethodnom kolu protiv Inter Majamija. Upravo ta pobeda bi mogla da bude dobar zalet za nastavak sezone, makar se tome nadaju u Čikagu. Po samim rezultatima je primetno da su krenuli dosta uspavano. U prva tri kola neefikasan napad,ali i loša odbrana. Odbrana je nastavila sa lošom igrom, msm 7 primljenih golova u 4 kola je baš dosta,ali je napad podigao svoj nivo igre. U prethodna dva kola su postigli čak 6 golova,što je zaista odlično. Ono što je kuriozitet jeste da je tih 7 golova postiglo čak 5 različitih igrača, što samo govori o raznovrsnosti njihovog napada. Problem pred ovo kolo može biti izostanak Šaćirija iz tima.

Ni njihovi rivali nisu počeli baš najbolje sezonu. Slično kao i kod Čikaga. Košmarna prethodna sezona i velika nadanja u ovoj novoj. Dovedeno je veliko ime na klupu u liku Vejna Runija. Ipak, ni on nije mnogo toga doneo, nisu najbolje krenuli ni u ovoj novoj sezoni.Krenuli su jako dobro u sezonu, pobedom na otvaranju prvenstva,ali zato su u sledeće 4 runde osvojili svega 1 bod i tako pali u donji deo tabele. Na tih 5 kola su primili čak 10 golova, što samo govori koliko je loša odbrana kod Runijevog tima. Nije on previše obraćao pažnju na taj segment tima i to se vidi. Napad je sa druge strane mnogo bolji. U 5 kola 7 postignutih golova, od toga 3 komada je postigao Kristijan Benteke,Belgijanac koji je došao iz Kristal Palasa i igrač koji predstavlja zvezdu tima i trenutno, Runijev najveći pogodak.

Prognoza: Duel dva tima koja se nalaze u donjem delu tabele. Pobeda je potrebna kako jednima, tako i drugima i to bi moglo da donese jedan otvoren, napadački meč, a loše odbrane bi mogle da dozvole dosta golova.

Tip: GG @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje