utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)


U noći između subote i nedelje na programu su dueli MLS lige. Mi smo za vas spremili najave za 4 utakmice sa dobrim predlozima za klađenje....morate imate Premium bodove kako biste pročitali ovu vest.

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.

Vrednost ove Premium vesti u kreditima: 4


Zašto imamo Premium? Zato što pišemo članke volonterski. Mi nemamo nikakvu platu za ovo što radimo, a time što donirate, podstičete rad Portala.
Hvala
Ono što naša PREMIUM sekcija nudi jesu proverene i tačne informacije dobijene od strane raznih portala, zvaničnih tviter i instagram profila klubova i nijedna od navednih informacija za date utakmice nije izmišljena. Predlog za klađenje predstavlja isključivo naše mišljenje i ne garantuje prolaznost jer danas na određenu utakmicu utiču razni parametri - preko uplata, kladionica, raspoloženja igrača i sličnih stvari, te ne mora da znači da će u 100% slučajeva dobra informacija da se “poklopi” sa prolaznim predlogom za klađenje. Kako je na osnovu pruženih informacija mogućnost biranja željenog tipa velika (danas kladionice u velikoj meri za svaku utakmicu imaju preko 500 različitih tipova), ubuduće ćemo vam pružati mogućnost da i sami odaberete tip koji ima najveću mogućnost prolaza na osnovu pruženih informacija. Ovo radimo kako ne bismo snosili odgovornost za eventualne gubitke, te će naša jedina odgovornost biti da svaka informacija koju iznesemo bude tačna i proverena.
Prvo i osnovno što treba da uradite jeste da se registrujete na našem sajtu www.sportskenovosti.net, a to možete uraditi tako što ćete pratiti uputstva sa slike, nephodno je da imate email adresu.

PRVI KORAK: Uđite na sajt www.sportskenovosti.net i kliknite na Ulogujte se/Prijavite se

Prvi korak registracije!

DRUGI KORAK: Potom će vam se pojaviti slika dva, gde treba da kliknete NAPRAVITE NALOG!

Drugi korak prilikom registracije!

TREĆI KORAK: Potom će vam se pojaviti prozor kao na slici, gde u popunjavate podatke na sledeći način: 1) birate vaše korsničko ime (npr: korsnik12) 2) unesite vašu email adresu 3) birate lozinku (npr. kornisk122020) 4) ponovite istu lozinku 5) kliknite na nisam robot 6) kliknite na Registracija!

Treči korak prilikom registracije!

Potom će Vam stići email poruka sa šifrom za aktivaciju naloga i potom se možete ulogovati na sajt (vratite se na prvi korak i ukucajte vaše podatke).

Za svaki premium članak vam je potreban kredit kako biste ga videli. U mogućnosti ste da ga uzmete donacijom uz neki od sledećih paketa:
50 kredita - 15 evra (1800 dinara) 
90 kredita - 20 evra (2400 dinara) 
200 kredita - 30 evra (3600 dinara) 
Mesečni paket - 40 evra (4000 dinara) - od datuma donacije 30 dana neograničenog kredita, do istog dana narednog meseca.

čime otključavate Premium vesti. Gledali smo da donacija bude simbolična, jer dobijate vrednu informaciju koja vam može poslužiti pri odigravanju tiketa. Uz svaku Premium vest je informacija i koliko ona vredi kredita. Klikom na dugme “Želim da iskoristim svoj kredit i pogledam ovu Premium vest” će Vam sa Vašeg stanja biti oduzeto onoliko kredita koliko je naznačeno da ta vest vredi i potom ćete moći pročitati vest (neće Vam se oduzimati kredit ukoliko ponovo posetite tu istu vest).

*Prilikom donacije i poslatog dokaza na email, molimo vas za strpljenje od 24h u čijem roku će vam biti dodan kredit (pogotovo vikendom)


NAČINI DONIRANJA:

Ukoliko želite da postanete naš Premium korisnik, javite nam se na e-mail [email protected], navodeći iz koje ste države i koji način donacije želite da koristite.

Za korisnike iz Srbije, u ponudi su PostNet, donacija na račun u MaxBet, Mozzart, Soccer i Admiral Bet kladionici.

Takođe, za donacije iz inostranstva je u ponudi su PayPal, Skrill i Western Union.

Za korisnike iz Crne Gore, BiH i Hrvatske u ponudi su PostCash (donacija preko Pošte).

Za korisnike iz Makedonije donacije iz banke na denarski račun.

*Donacija predstavlja dobrovoljno poklonjena sredstva našem portalu radi usluge čitanja korisnih informacija

*Prilikom donacije i poslatog dokaza na email, molimo vas za strpljenje od 24h u čijem roku će vam biti dodan kredit (pogotovo vikendom).


Vrednost ove Premium vesti u kreditima: 4

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje