petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK-noć)

U noći između nedelje i ponedeljka na programu su 4 duela MLS lige, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

01:30h Kansas Siti-Portland

Sezona za zaborav što se tiče Kansas Sitija. U 26 odigranih kola, samo 23 osvojena boda je dovoljno za poslednje mesto na zapadu. Za tim koji je prethodnih par godina završavao u top 3 i prethodne sezone izgubio finale kupa je zaista slab rezultat. Ipak, povrede na duže staze nekolicine iskusnih igrača je totalno izbacila ovu ekipu iz ritma. Okrenuli su se u potpunosti svojoj akademiji, pa sada u ekipi imaju mnoštvo mladih perspektivnih igrača. Iskoristiće ovu sezonu kako bi oformili novi tim i kako bi sledeće sezone krenuli ka vrhu gde im je svakako i mesto. U poslednjih 5 kola svega 1 pobeda,ali ono što je dobro jeste napad. Napad je u poslednje vreme drastično podigao formu. U poslednja dva meča 7 postignutih golova, imaju jedan od najboljih skorova. Poređenja radi u toku cele sezone su postigli ukupno 26 golova, od toga tih 7 u poslednja dva kola.Takođe imaju u proseku 15 šuteva ka protivničkom golu u proseku,što je zaista dobar podatak i podatak koji ohrabruje. Odbrana je, nažalost ostala na istom nivou pa tako i dalje primaju veliki broj golova po utakmici.

Portland je jedna od najboljih ekipa u ligi u poslednjih mesec dana. U tom periodu su ostvarili niz od 10 mečeva bez poraza,ali se sve to raspalo u prethodnom kolu gde su ubedljivo poraženi od Toronta sa 3-1. Na tom meču ih je Toronto zaista poprilično ubedljivo dobio. Uputili su čak 12 šuteva u okvir gola, tri postigli,što zapravo i nije previše čudno. Portland koliko god dobro igrao, ima problema sa odbranom. Odbrana im prima golove na gotovo svakom meču, što protiv jakih, što protiv slabijih rivala. Sad, napad, koliko može nadoknadi,ali za bolji uspeh u ovoj sezoni moraće da poprave odbranu. Poraz od Toronta u prethodnom kolu ih je srušio na 10to mesto,ali im mesto za plej of trenutno beži samo 1 bod. Upravo zbog toga im je pobeda na ovom meču preko potrebna. Prethodni meč protiv Kansas Sitija su dobili sa ubedljivih 7-2, što samo pokuzuje da im “ leže“.

Prognoza: Mogli bi videti jedan dobar, otvoren meč sa dosta golova na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.60 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje