nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u MLS ligi. Za vas smo spremili nekoliko zanimljivih predloga.

19h DC United-Inter Miami

DC Junajted u dosta dobrom raspoloženju dočekuje novo kolo u MLS ligi. Nikad bolji start sezone nisu imali. U prva 3 kola od maksimalnih 9, osvojili su 5 bodova, tj 1 trijumf i 2 remija. Ukoliko uspeju i na ovom meču da ostanu neporaženi, vezaće 4 meča bez poraza što im je svojevrstan rekord. Posebno mogu da budu “ ponosni “ na svoju odbranu jer su primili 3 gola, prethodne godine su bili mnogo gori, pogotovo na strani, gde su primali po nekoliko golova na gotovo svakom meču. Sada to nije slučaj. Napad je takođe dobar, jer su dali 5 golova i to na 2 meča, pošto je jedan završen 0-0 i to sa Sinsinatijem koji važi za jednu od najjačih ekipa na Istoku. Dakle, sve u svemu dobar start za tim koji je prethodne godine bio daleko od plej ofa.

Njima u goste dolazi najatraktivniji tim u ligi, a to je Inter Majami. Majami je u prethodnom kolu pretrpeo prvi poraz u sezoni i to naravno bez Mesija na terenu. Ovo je još jedan pokazatelj koliko ova ekipa zavisi od Mesija i koliko su slabiji kada njeg a nema na terenu. Uz Mesija je ovo jedan totalno drugi tim, što se videlo i u kupu pre par dana kada su pregazil Nešvil. E sad, da li će Mesi biti na terenu, to je jako teško reći, jer Majami to sakriva do samog početka meča, pre svega zbog marketniške strane, jer svi dolaze na stadion da njega vide. Bilo kako bilo, Majami je u uvodnom delu pokazao da je napadački dosta jak, ali isto tako postoji mnogo rupa u odbrani koje moraju popraviti ukoliko žele da dođu do titule na kraju sezone, jer ovo više nije liga gde samo napadi vladaju.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan jako zanimljiv meč na kojem će oba tima da postignu makar po jedan gol.

Predlog: GG @ 1.50


19h Čikago-Montreal

Čikago je u prva tri kola osvojio svega 1 bod. Ne mogu previše da budu zadovoljni sa ostvarenim,ali nije sve tako crno. Njihova igra je mnogo bolja, nego što to rezultati pokazuju. Iako su osvojili svega 1 bod, odigrali su sasvim dobro u sva tri meča. Pogotovo napadački. Napad Čikaga je zaista dobar. U ta tri kola su postigli 4 gola, dakle, na svakom meču su davali golove, što je drastičan napredak u odnosu na prethodnu sezonu kada su jako kuburili sa golovima. Nešto što se i moglo nagovestiti kada se pogledaju njihove pripreme gde su bili jako efikasni. Odbrana je sa druge strane bila zaista loša. Na svakom ovosezonskom meču su primali po 2 gola. Ipak, gledajte, njima raspored nikako nije bio naklonjen jer su u ta tri kola igrali sa Sinsinatijem, Filadelfijom i Kolumbusom. Dakle, tri tima koja su favoriti na istoku za najvišlji plasman. Nemaju ni u ovom kolu lakog rivala,ali se čini za nijansu lakšeg nego što su bili prethodni.

Montrealu raspored takođe nije bio naklonjen. Raspored je takav da oni prva 4 kola igraju na strani. Uprkos tako lošem rasporedu oni su odigrali jako dobro i od maksimalnih 9 bodova, oni su osvojili čak 7. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Majamija i to na gostovanju. Montreal prethodne sezone nije ličio na sebe, posle dugo godina ostali su daleko od plej ofa,ali se čini da bi ove sezone moglo da bude drugačije, tj da se vrate na “ stare staze“. U prva tri kola su pokazali dobar napad,ali i sasvim solidnu odbranu. Napad je postigao 5 golova, tj na dva meča jer su jedan odigrali bez golova. Odbrana sa druge strane je primila 3 komada. Zaista dobar rezultat imajući u vidu da su sve gostovanja i sve mečevi sa kvalitetnim rivalima.

Prognoza: Ono što je gotovo garantovano kada je Čikago u pitanju ove sezone, jesu golovim. Upravo zbog toga igraju na to da će oba tima dati makar po gol.

Predlog: GG @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje