utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela MLS lige, a mi smo spremili najavu oba meča.

21:30h Šarlot-Inter Majami

Šarlot u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju Orlandu. Taj poraz i nije nešto neočekivano. Naime Šarlot je ove sezone sve svoje bodove osvojio na domaćem terenu na kojem deluju mnogo kvalitetnije i bolje nego na gostovanjima. Bukvalno kao da neki drugi tim igra. Trener Ramirez je nakon tog poraza u Orlandu javno kritikovao ekipu i ukazao na greške koje se pojavljuju. Što se tiče napada, stvaraju dosta šansi,ali imaju problema sa realizacijom istih. Jako teško iskorišćavaju te prilike, upravo zbog toga su tokom nedelje doveli novog napadača Shinyashikia iz Kolorada. On bi trebalo da im popravi tu efikasnost. Radili su tokom nedelje na tom segmentu i mogli bi se rezultati videti već na ovom meču. Ono što je zanimljivo da su na tri meča na domaćem terenu postizali golove u prvih 15 minuta. Odlikuje ih furiozan start meča, krenu odmah u napad i tu lome rivala. Na strani je već druga priča. Što se odbrane tiče, najslabija tačka su im prekidi iz kojih primaju dosta golova. Generalno Šarlot je ekipa koja ne igra nešto preterano efikasne mečeve. Neka osrednja su ekipa što se tiče efikasnosti i nećemo se od njih nagledati goleada.

Inter Majami, Bekamov veliki projekat za sada ne ostvaruje ono što je slavni Englez zamislio. Istina, za tako nešto treba godina, ne može sve baš preko noći. Imao je želju Bekam da dovede neka velika imena u klub, uspeo je neka, iako se bukvalno niko osim njega samog nije složio sa tim, mislim na Higuaina. Niko u klubu ne smatra da je on adekvatno pojačanje,ali Bekam ga je želeo samo zbog imena. Za sada nije opravdao njegova očekivanja. Doveo je na klupu i neiskusnog Fila Nevila i to se vidi. Nije Majami počeo baš najbolje sezonu, počeli su sa par poraza, pa su zatim vezali nekoliko pobeda, da bi u prethodnom kolu opet bili poraženi. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu. Na gostovanjima su mnogo lošiji i zanimljivo je da kada gube na gostovanjima obično gube sa 2 ili više primljenih golova. Na ovom meču će Nevil imati velikih problema sa sastavom jer će mu u timu nedostajati čak 9 igrača. Van tima su : Ian Fray, Joevin Jones, Robbie Robinson, Ryan Sailor and Edison Azcona, Aime Mabika, suspendovani su  Damion Lowe i Jairo Quinteros,a povređen i pod znakom pitanja je i najbolji strelac ekipe Campana. Dakle,jako teška situacija za Majami pred ovaj meč.

Prognoza: Šarlot je zbog domaćeg terena, ali problema sa povredama u Majamiju favorit. Mogli bi dati nekoliko golova, a kao lepa igra se nameću i golovi u prvom poluvremenu domaćina na osnovu svega napisanog.

Tip: domaćin 2+ @ 1.73 – 1:0 (0:0)

domaćin 1+ prvo poluvreme @ 1.70


22h Montreal-Orlando 

Montreal u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Atlante 2-1. Sada su u seriji od 6 mečeva bez poraza. Ukoliko na ovom meču izbegnu poraz oboriće tj postaviće novi rekord po broju mečeva bez poraza od ulaska u MLS ligu 2012. godine. Ko bi rekao da će doći do ovakve situacije. U prva 4 kola samo 1 osvojen bod i kad su svi mislili da će trener Vilfred Nansi dobiti otkaz, upravni bord Filadelfije je verovao u njega i pokazalo se kao pun pogodak. Oni su u narednih 6 kola osvojili čak 14 golova i došli do gornjeg dela tabele. Pravi su primer da se ne može sve preko noći i da za rezultate treba vremena. Imaju jedan veoma kvalitetan napad, jedan od najefikasnijih,ali im odbrana pravi probleme. Na svim ovosezonskim mečevima su primali makar po jedan gol, pa su sledstveno tome među ekipama koje su primile najviše golova. To je segmen igre koji će Nensi morati još da popravi ukoliko žele da se zadrže na vrhu tabele.

Orlando u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Šarlota. Nakon tog meča trener Pareha nije bio baš najzadovoljniji. Izjavio je ono što svi i vide kod njih, a to je da im fali konstantnost. Što konstantnost u rezultatima, jer taman kad pobede i krenu bolje da igraju usledi meč na kojem dožive poraz. Tako su i pre pobede protiv Šarlota, poraženi od Njujorka. Parehu je mnogo više zabrinula nekonstantnost u toku 90 minuta utakmice. Upravo na tom meču protiv Šarlota su se videla dva Orlanda. U prvih 45min sjajan Orlando koji gazi rivale i u drugih 45min Orlando koji nije postojao. Sva sreća pa ih nije mnogo koštao takav pad igre. Takvi padovi ne smeju da se događaju ukoliko žele da ostvare nešto više u ovoj sezoni. Što se igre generalno tiče, Orlando nije neka preefikasna ekipa. U ranijim sezonama su bili sinonim za golove,ali u ovoj to baš i nije tako. Neki prosek 2-3 gola po utakmici ove sezone.

Prognoza: Ovo je jedan veoma težak meč za prognozu. Najbolje je odigrati na golove, mislim da bi mogli videti makar po jedan gol na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.73 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje