petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu 5 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijih duela.

14h Majorka-Granada

Ovo je jedan od mečeva za koje kažu da vrede ne 3 nego 6 bodova. Ovo je meč dva tima koja se bore za opstanak.

Majorka je u opravo vreme promenila trenera i uradila šok terapiju za tim. Od dolaska Havijera Agirea na klupu ostvarili su dve pobede u poslednjih 5 kola i time izašli iz opasne zone. Sada su na 16tom mestu sa jednim bodom više od današnjer rivala. Jeste da situacija nije nimalo ružičasta,ali dobra stvar je da sad zavise samo od sebe. Sami kroje svoju sudbinu. Pokušaće da izbore opstanak u ligi prvi put od 2013. godine. Kod kuće su ove sezone bili zaista dobri. Većinu svojih bodova su osvojili na domaćem terenu, a i poslednja dva meča na domaćem terenu su slavili i to protiv Alavesa i Atletiko Madrida. Taj domaći teren uliva nadu i veru navijačima da mogu i sledeće sezone gledati najjače timove na svom terenu.

Granada u ovaj meč ulazi nakon dva vezana remija koja su ih gurnula u opasnu zonu. Zaostaju 1 bod za ekipama u sigurnoj zoni. Karankina ekipa se ne nalazi u najboljoj formi. Nisu ostvarili pobedu još od sredine marta. Posebno su loši na gostovanjima gde su ove sezone slavili samo 2 puta. Prethodnih sezona su završavali na kraju šampionata u gornjem delu tabele,ali loša forma u 2022. godini bi ih mogla poslati u niži rang. Reč je o timu koji ima kvalitetan napad,timu koji voli da igra napadački. Nažalost isto tako je reč o timu koji ima jednu od najlošijih odbrana u ligi i to je i glavni razlog zbog čega su tu gde jesu. Što se tiče ovog meča oni moraju napasti rivala,ništa drugo im ne preostaje. Njima je pobeda preko potrebna,remi im ne znači mnogo. Zbog toga bi mogli videti totalnu ofanzivu od prvog minuta meča.

Prognoza: Veoma težak meč za prognozu. Ono što bi mogli da vidimo jesu golovi na obe strane,ali i zaista mnogo kartona s obzirom o kakvoj se težini meča radi.

Tip: GG @ 1.95      2-6 

Možete probati i više kartona na meču. U nekim kladionicama je granica na 6.5


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje