petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( ČETVRTAK-noć)

U noći između srede i četvrtka na programu su 4 duela MLS lige, a mi smo za Vas spremili najave najinteresantnijih mečeva.

04:30h San Jose-Inter Miami

Još jedna veoma razočaravajuća sezona za sve kojima je San Hose u srcu. Počela je sezona obećavajuće,pobedama,ali se to vrlo brzo raspalo i situacija je takva da je San Hose trenutno pretposlednji na tabeli sa čak 9 bodova manje od 8mog mesta koje vodi u plej of. Za ovakav rezultat isključivo mogu da krive samo sebe. Sami su krivi za dosta prosutih bodova. Odbrana im je ove sezone katastrofalna. Primili su najviše golova u ligi (46). Pogotovo im je odbrana porozna u poslednjih 20tak minuta meča,najviše golova primaju i završnici utakmica i tu prosipaju sve dobro što su tokom meča napravili. Sjajan primer za to je i meč prethodnog kola gde su izjednačujući gol primili u 90+5 minutu meča. Dakle,prokockali su dobijen meč. Napad im i nije toliko loš. Postižu oni dosta golova i to ih redovno postižu. U ovo kolo ulaze sa nizom od 6 vezanih mečeva na kojima su postizali makar po jedan gol. Kao očekivani epilog njihove utakmice su ove sezone među najefikasnijim, pada u proseku 3 gola po meču. Ono što može da da nadu navijačima San Hosea u pozitivan ishod na ovom meču jeste domaći teren. Oni su čak 17 od svojih 23 bodova osvojili na domaćem terenu.

Inter Majami deli sličnu sudbinu kao i San Hose. Početak sezone,ogromna očekivanja,ali sve je ostalo na tome. Izgleda da ne može sve preko noći da se postigne kako je vlasnik Dejvid Bekam zamislio. Trenutno se nalaze na 11tom mestu istočne konferencije. Istina,mesto koje vodi u plej of udaljeno je samo 3 boda,ali za tako nešto morali bi drastično da poprave igru,pre svega u odbrani. Odbrana dozvoljava nedopustivo mnogo prilika protivnicima. Prošlo kolo je najbolji primer gde su primili čak 4 gola od Sinsinatija. Upravo je trener Fil Nevil i kritikovao svoju odbranu nakon meča rekavši da igraju kao mala deca. Jedino dobro sa tog meča jeste napad. Generalno, napad Majamija iz kolo u kolo deluje sve opasnije, a u prilog tome ide i činjenica da su dali 4 komada Sinsinatiju. Raduje i igra Iguaina koji je na tom meču dao tri komada. Ipak,bez popravke odbrane teško da mogu do nekog velikog rezultata.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč na kojem bi oba tima mogla da zatresu mreže.

Tip: 3+ @ 1.53 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje