utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)- poslednje kolo

U nedelju je na programu poslednje kolo MLS lige. Mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijih mečeva.

20:30h Filadelfija-Toronto

Filadelfija u ovo kolo ulazi nakon teškog poraza od Šarlota (4-0). Zbog tog poraza u ovom kolu imaju imperativ pobede kako bi sačuvali prvo mesto na Istoku. Za vratom im diše Montreal koji ima 2 boda zaostatka. Ovo je po mnogim kategorijama najbolja sezona ikada što se tiče Franšize iz Filadelfije. Postavili su brojne rekorde, po broju osvojenih bodova,po broju postignutih golova i najverovatnije i po broju primljenih golova( tj osim ako im Toronto ne da 9 golova). Ukoliko uspeju da sačuvaju mrežu biće to 9ti put u sezoni i taj rekord će postaviti. Jure i još jedan rekord, a to je da završe sezonu sa najboljom gol razlikom ikada u MLS ligi. Za to im treba ubedljiva pobeda, što i nije nemoguće jer su ove godine znali već par puta da protivnicima,pogotovo kući, daju po 6 golova. Zaista jedan sjajan tim,tim koji je jak u svim segmentima i sa pravom su jedni od favorita za osvajanje titule.

Toronto sa druge strane u ovo kolo ulazi bez nekih velikih ambicija. Porazom u prethodnom kolu ugašena je svaka nada da mogu da dođu do plej ofa,tako da je ovaj meč za njih revijalnog karaktera. Jedna loša sezona za njih. Istina,sezona u kojoj su promenili gotovo ceo tim. Doveli su dosta mladih igrača, a i velike zvezde iz Evrope i ukoliko zadrže sve igrače na okupu mogli bi biti itekako opasni naredne godine,pogotovo napadački. Odbrana je već druga priča. Jedan od glavnih krivaca za neuspeh ove godine jeste odbrana. Odavno Toronto nije imao ovako slabu odbranu. Po broju primljenih golova su drugi najgori tim u ligi,što je zaista poražavajuće. Za neki veći uspeh naredne godine,moraće da ojačaju odbranu i to poprilično.

Prognoza: Sudar jednog od najboljih napada i najgore odbrane u ligi bi mogao da nam donese jedan veoma efikasan meč na kojem bi domaćin mogao da postigne nekoliko golova.

Predlog za klađenje: 1 i 3+ @ 1.73 – 4:0


20:30h DC United-Sinsinati

Još samo jedno kolo i završava se ova košmarna sezona DC-ja. Ništa nije išlo ove godine, imali su jedan od najgorih napada, najgoru odbranu i potpuno sa pravom će završiti na poslednjem mestu Istočne konferencije,ali ne samo to, već će biti i najgora ekipa po broju osvojenih bodova u celoj ligi. Pokušali su oni i sa promenom trenera, dovođenjem Runija,ali i to nije pomoglo. U ovo kolo ulaze nakon tri vezana poraza i sigurno da će imati želju da na ovom meču, pred malobrojnim domaćim navijačima ostvare dobar rezultat i tako makar bez poraza završe ovu košmarnu sezonu. Nakon ovog meča sigurno da im predstoji velika rekonstrukcija ekipe.

Sinsinati sa druge strane itekako ima računicu na ovom meču. Oni su porazom u prethodnom kolu od Čikaga dosta sebi otežali put do plej ofa. Bio im je potreban makar bod na tom meču da osiguraju plej of,ali su oni neprijatno iznenadili svoje navijače i doživeli prvi poraz posle niza od 18 mečeva gde nisu poraženi. Sada, na ovom meču, za potvrdu ulaska u plej ofa, potrebna im je pobeda. Mogu i da izgube,ali bi onda zavisili i od drugih rezultata, onda bi bilo baš mnogo kalkulacija. Sinsinati je ove sezone bio jedna veoma zanimljiva ekipa sa strane nas koji igramo kladionicu. Oni su tim koji je igrao jedne od najefikasnijih mečeva u ligi. Igraju otvoren fudbal, napadaju rivala i samim tim na njihovim mečevima pada baš dosta golova. Nema sumnje da će na ovom meču krenuti žestoko od samog starta ka golu rivala.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč gde bi mogli videti i golove na obe strane terena.

Predlog za klađenje : 3+ @ 1.50 – 2:5


23h Hjuston-Los Anđeles Galaksi

Veoma turbulentna sezona za Hjuston koja se nažalost završava vrlo loše. Oni su u dobrom delu sezone bili oko plej of mesta,ali pad forme je doveo do pada na tabeli pa se sada nalaze na predposlednjem mestu sa 2 boda više od poslednjeplasirane ekipe. Dakle, umesto za plej of,oni se bore da ne budu poslednji na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon pobede, to je bila druga pobeda u poslednja tri kola pa se sa pravom može reći da su u dobroj formi. Nema sumnje da će pokušati da slave i na ovoj utakmici i tako izbegnu poslednje mesto,ali i na dobar način završe sezonu. Imali su velika očekivanja pre početka sezone, najavljivali su plej of,ali eto, na kraju još jedna neuspešna sezona. Što se tiče stila igre, pa njihov napad nije nimalo loš, čak naprotiv. Napad Hjustona je zaista efikasan daju oni dosta golova,ali odbrana je lošiji deo i to sve pokvari.

Galaksi je uspeo da uđe u plej of. Cele sezone su se klackali oko mesta za plej of,ali niz dobrih rezultata,ali i loših rezultata njihovim rivala doveli su do toga da se oni nađu u plej ofu. Sada, na ovom meču im je takođe potrebna pobeda kako bi uspeli da izbore mesto prednost domaćeg terena u prvom kolu plej ofa. Naravno da to nije zanemarujuća činjenica i sigurno da će ići na pobedu. Galaksi je ekipa koja ima jedan od najboljih napada u ligi. Zaista igraju sjajno u ofanzivi,postižu mnogo golova,ali isto tako, koliko imaju dobar napad imaju i lošu odbranu koja retko kad uspe da zadrži netaknutu mrežu. Upravo zbog toga su oni jedna od ekipa ove sezone koja igra najefikasnije mečeve. Videćemo koliko će sa takvim stilom igre moći u plej ofu.

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog za klađenje : GG3+@ 1.63 – 1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje