ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu su mečevi MLS lige. Mi smo za vas izabrali nekoliko mečeva koji su nam najzanimljiviji, a vi izaberite nešto od toga.

01:30h Inter Miami-Kolorado

Majami,drugoplasirani tim istoka,nalazi se u krizi. Nakon silovitog starta i pobeda na svim frontovima,dogodila se povreda Mesija. Mesijev izostanak sa terena se poklopio sa lošim rezultatima,kako na domaćoj sceni,tako i na internacionalnoj. Oni su u negativnoj seriji od 3 meča bez pobede ( 2 poraza i 1 remi). U ligi ih je pregazio Red Bul, a remizirali su sa Sitijem,dok su u konkakaf takmičenju poraženi od Montereja. Upravo i taj meč sa Monterejom može biti značajan,jer je uskoro revanš i sigurno će se i na to obratiti pažnja. Neretko MLS timovi žrtvuju domaći šampionat zbog tog takmičenja. Majami je tim koji ima dobar napad,malo oslabljen bez Mesija,ali i lošu odbranu. Loša odbrana ih prati od samog starta sezone,ali je napad uspevao da “ vadi fleke“ ,ali kad je napad malo zastao, sve je došlo na videlo.

Kolorado je jako loše počeo sezonu. Oni su u prvom kolu poraženi od Portlanda sa čak 4 primljena gola i svi su se uplašili da bi ovo mogla da bude još jedna loša sezona,kao i prethodna u kojoj su ostali bez plej ofa. Ipak, u narednih 5 mečeva oni su osvojili čak 8 bodova i popravili svoju situaciju. Trenutno su na mestu koje vodi u plej of,što je njihov cilj. Tim su koji ima solidan napad koji predvodi Mihailović koji se vratio u MLS nakon neuspelog pokušaja u Evropi. On je u prvom mandatu bio više nego ubedljiv u dresu Nju Inglanda, što mu je i donelo transfer u AZ. Što se tiče odbrane,ona nije na najboljem nivou. Retki su mečevi na kojima oni ne primaju golove. Generalno,tako je bilo i prethodne sezone, a eto nastavilo se i ove. Svakako da to nije najbolji podatak pred gostovanje Majamiju.

Prognoza: Po nekim najavama u Majamiju je prava bolnica zbog povreda i pravo je pitanje kakav će sastav izaći,mada ko god bude igrao trebalo bi makar gol da daju. Isto tako mislim da bi to mogli i gosti da učine.

Predlog: GG @ 1.63


01:30h Vankuver-Toronto

Prvi kanadski susret ove sezone.

Vankuver je jako dobro počeo novu sezonu. Oni se nakon 5 odigranih kola nalaze na visokom 2. mestu. Vankuver igra dosta efikasne mečeve. Dosta golova daju,u proseku 2 po meču,ali isto tako i primaju. Najveći problem ove ekipe jesu loši ulasci u utakmice. Već par kola oni gube nakon prvog poluvremena tj dozvoljavaju rivalima da povedu i tek nakon toga krenu da igraju. Na svu sreću uspeli su da dođu do pobeda,ali takva igra može da im se obije o glavu na duže staze. Efikasni mečevi nisu čudni kada se zna da je njihov trener Sartini koji voli da igra na gol više. On je trener koji forsira ofanzivan stil igre.

Njima u goste dolazi Toronto. Toronto je sasvim solidno krenuo novu sezonu i nalaze se na mestu koje vodi u plej of. Nakon prethodne očajne sezone gde su vodili bitku sa Majamijem za poslednje mesto na istoku,ovo je svakako bolje. Ono što im fali ove godine jeste konstantnost. Nikako da povežu par dobrih rezultata. Bukvalno ide dobar pa loš rezultat. Upravo to ih i košta još boljeg rezultata,mada ako se domognu plej ofa,biće to premija za njih. Napad je dobar,predvođen dvojcem iz Italije,Bernadeski-Insinje,ali odbrana nije. Previše prostora dozvoljavaju rivalima. To rezultuje sa mnogo golova,eto najbolji primer je meč prethodnog kola gde su primili čak 3 gola. Problem su i gostovanja. Imaju 23 poraza na strani i jedni su od najgorih po tom pitanju.

Prognoza: Mogao bi domaćin da da nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55

Ovo su dva “ najizglednija predloga“, a evo još nekih koje sam izabrao za noćas:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje