ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja-noć)

Nastavljamo sa predlozima za MLS ligu. Tradicionalno,većina mečeva se igra u noći između subote i nedelje.

Mi smo za vas odabrali nekoliko mečeva.

02:30h Kansas Siti-Inter Majami

Kansas Siti u ovo kolo ulazi u ne tako dobrom raspoloženju. Oni u ovo kolo ulaze nakon remija protiv Portlanda. Po ko zna koji put im se ponavlja isto, a to je da prosipaju bodove. Oni su već jako mnogo bodova prosuli ove sezone. Konstantno im se događa isto,nakon sjajnog prvog poluvremena u drugom totalno padnu i dozvole rivalu da se vrati. Tim su koji je postigao najviše golova u prvim poluvremenima,ali džabe sve to,kada u drugom primaju mnogo. Eto meč sa Portlandom je najbolji primer. U prvih 45min su vodili 3-0 i na kraju je bilo 3-3.

Inter Majami ulazi u ovo kolo nakon neuspeha u Konkakaf takmičenju. Monterej je izbacio Majami iz takmičenja i tako im raspešio snove o trofeju. Sada im ostaje MLS gde su trenutno na 3ćem mestu sa 2 boda manje od lidera. Što se tiče stila igre,napad im je najefikasniji u ligi. To i nije toliko čudno kada se zna ko je sve u napadu. Dobra stvar je i da se Mesi vratio,tako da je sada napad još ubojitiji. Ipak,ono što pravi veliki problem,jeste odbrana. Obdana prima jako mnogo golova,ali to i nije čudno jer i ne mare previše za taj segment igre. Jednostavno ovaj tim je napravljen za zabavu publike i tako i igraju.

Prognoza: Mogli bi da vidimo efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.63


04:30h Vankuver-Galaxy

Vankuver je sjajno ušao u novu sezonu. Trenutno su lideri zapadne konferencije. U poslednjih 5 kola imaju čak 4 pobede, a u ovo kolo ulaze nakon sjajne pobede protiv Toronta gde su postigli čak 4 gola. Generalno, Vankuver je tim koji igra jako dobro kod kuće. Napadački su jako dobri,postižu dosta golova,dok odbrana nije najjača,tj ima prostora za napredak. Generalno sva njihova statistika je karakteristična za Vinija Sartinija,njihovog trenera. On je trener koji voli ofanzivan stil igre i apsolutno ga forsira u kojem god timu da je. Eto,ove godine to daje rezultate,makar za sad. Videćemo kako će biti u nastavku sezone.

Njima u goste dolazi La Galaxy. Njihov rival u konferenciji,ali i rival za prvo mesto. Galaksi je krenuo u novoj sezoni jako dobro i trenutno se nalaze pri vrhu tabele. To je za tim koji je prethodne godine ostao bez plej ofa itekako sjajan rezultat. Galaksi je tim koji može da se okarakteriše jednom rečju, a to je napad. Oni su tim koji sve karte baca na napad i otuda su i jedna od najefikasnijih ekipa. Napad im predvodi naš,Dejan Joveljić,koji je trenutno i na vrhu liste strelaca MLS lige. Odbrana im nije, a nikad i nije bila, najjača strana. Oni ne mare previše za taj segment igre i otuda se na prste jedne ruke mogu prebrojati mečevi na kojima su završili bez primljenog gola. Jednostavno to nije njihov stil igre.

Prognoza: Kada se sastaju ovi rivali,golovi ne bi trebalo da izostaju.

Predlog: 3+ @ 1.45

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje