utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je nekoliko veoma i interesantnih mečeva.

01:30h Sinsinati-Čikago

Sinsinati ovo kolo dočekuje u dosta dobroj formi. Oni su i seriji od 12 mečeva bez poraza. Ostvarili su 5 pobeda i 7 remija i to im je donelo poziciji broj 5 sa 4 boda više od osmoplasirane tj ekipe koja je ispod plej ofa. Dakle, za osigutavanje ulaska u plej of potrebna im je još jedna pobeda. Igraju zaista dobro,pogotovo napadački deo tima. Generalno,Sinsinati je tim koji igra na gol više. Njihova filozofija igre se zasniva na tome da daju što je više moguće golova. Napadaju rivale sa velikim brojem igrača,ali nažalost to zna da bude i mač sa dve oštrice. Otuda i veliki broj primljenih golova. Sa pravom su jedan od timova na čijim mečevima pada zaista veliki broj golova. Protiv današnjeg rivala nemaju baš dobre rezultate,ali eto prilike da se to promeni.

Čikago u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza i to identičnim rezultatom 3-2. Posebno boli ovaj poslednji od Šarlota jer su imali 2-0, a na kraju su poraženi. Nalaze se na 10 bodova od plej ofa,tako da nemaju nikakve šanse. Upravo zbog tog razloga se drastično i promenila filozofija njihove igre. Tokom cele sezone mečevi Čikaga su bili među najneefikasninim,ali sada,kada nemaju rezultatskog imperativa igraju mnogo opuštenije i samim tim su i mečevi postali efikasniji. Tako će nastaviti i u narednom periodu jer nemaju razloga da menjaju. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na strani.

Prognoza: Jedan otvoren meč na kojem domaćin ima imperativ pobede i mogli bi postići nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.53 – 2:3


04:00h San Hose-Minesota

Još samo dva kola do kraja ove agonije od sezone za San Hose. U ovoj sezoni su uspeli da pobede samo sedam puta i zbog toga se nalaze na poslednjem mestu na tabeli. U poslednja dva kola imaju imperativ pobede kako bi uspeli da pobegnu sa poslednjeg mesta. Neće to biti nimalo lako jer i njihovi rivali imaju svoje računice. Ono što im daje koliko toliko veru u pobedu jeste igra na domaćem terenu gde su mnogo bolji nego na strani. Ipak, sa ovako slabom odbranom teško da mogu nešto. Imaju ubedljivo najviše primljenih golova u sezoni,čak 67. Paradoks je da im napad i nije toliko loš,šta više,po broju postignutih golova oni pripadaju gornjem delu tabele,ali džabe to sve sa takvom odbranom.

Kao što rekoh i njihovi rivali, a u ovom slučaju Minesota imaju svoju računicu. Minesota se trenutno nalazi na sedmom, tj poslednjem mestu koje vodi u plej od,ali sa samo 2 boda više od ekipa ispod crte. Dakle, itekako su im potrebne pobede u poslednja dva kola kako bi zasigurno osigurali mesto u plej ofu. Minesota je jedna od ekipa ove sezone koja igra totalno otvoren fudbal. Oni si tim koji daje dosta golova,ali isto tako dosta i prima. Jedina su ekipa u top 8 timova koja ima negativan odnos postignutih i primljenih golova. Otuda na njihovim mečevima jako često dolazi GG. Jedina su ekipa u top 8 timova koja ima negativan odnos postignutih i primljenih golova.

Prognoza: Ovo bi mogao biti meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.73 – 2:0


04:30h Los Anđeles Galaksi-Solt Lejk

Pre samo par nedelja činilo se da će i ove godine plej of da izmakne iz ruku ekipe Grega Vanija,ali su oni pokazali karakter i podigli se. U prethodna dva kola su ostvarili dva trijumfa i to ih je dovelo praktično na sam prag plej ofa. Sada im je potreban samo 1 bod u poslednja dva kola kako bi i matematički osigurali mesto u završnici. Najzaslužniji za to jeste napad Galaksija. Galaksi ima jedan od najboljih i najefikasnijih napada. Jedina su ekipa u ligi kod koje se čak 7 različitih igrača upisalo po 2 ili više puta u listu strelaca. To samo pokazuje koliko im je raznovrstan i opasan napad. Nasuprot napadu je odbrana. Odbrana Galaksija je jako loša. Nedopustivo mnogo golova su primili ove sezone i ukoliko to ne poprave neće baš najbolje proći u plej ofu. Igra na gol više nije baš najsrećniji izbor u plej ofu.

Solt Lejk je cele sezone bio na mestu koje vodi u plej of,ali pad forme u poslednja 4 kola gde nisu pobedili i ispali su sa mesta za plej of. Trenutno, na dva kola do kraja zaostaju dva boda za Minesotom koja drži mestu u plej ofu. Solt Lejk je ekipa koja igra prilično ofanzivan fudbal. Oni mnogo golova daju,ali isto tako dosta golova i primaju. Upravo im je ta otvorena igra i odnela dosta bodova u poslednje vreme. Na ovom meču nemaju šta da izgube i moraju da krenu u napad od samog starta meča, a to bi moglo da nam donese efikasan duel. Protiv Galaksija imaju dobar skor, jer su ih savladali na poslednja dva meča i to im je jedina nada pred ovu utakmicu.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč na koje će obe ekipe dati makar po jedan gol.

Tip: GG3+ @ 1.78 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje