četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Večeras je na programu jedan duel MLS lige.

23h DC United-Orlando

DC u ovo kolo ulazi u jako lošem raspoloženju. Generalno cela sezona im je za zaborav već sad na 13 kola do kraja. Trenutno su na poslednjem mestu. U jako su lošoj formi. U poslednjih 8 kola, od maksimalnih 24 boda osvojili su samo 4, što najbolje govori o svemu. Kao logičan sled događaja došlo je do smene trenera i doveden je slavni Vejn Runi. Nije ni dolazak Runija, za sada, mnogo toga promenio jer su od njegovog dolaska zabeležili 2 poraza u ligi i jedan u prijateljskom meču sa Bajernom. Istina, popravilo se malo stanje na terenu, nešto bolje izgledaju, pogotovo napadački,postižu više golova, opasniji su po rivala vidi se tu mali Runijev pečat,ali svakako da treba vremena kako bi on nešto promenio. Odbrana je deo tima koji je,pa blago rečeno katastrofalan. Prevelik broj primljenih golova je nešto što ih je mahom i dovelo do tog poslednjeg mesta. Imaju 43 primljena gola i po tom su parametru poslednjih na tabeli.

Orlando u ovo kolo ulazi nakon velikog rezultata. Uspeli su da prođu u finale kupa pobedivši Njujork  sa ubedljivih 5-1 i to nakon gola zaostatka. Nakon tog velikog rezultata moraju da pokušaju da ovaj dobar momentum prenesu i na ligu gde nisu u baš najboljoj formi. U poslednjih 6 kola, od 18 bodova su osvojili svega 5,ali su još uvek na mestu koje vodi u plej of i to je ono najbitnije. Mada, ukoliko žele da ostanu na tom mestu, moraju se pošto poto probuditi. Potrebna im je igra iz kupa, ukoliko i upola budu igrali na tom nivou nema zime za njih. Orlando je generalno tim koji ne igra nešto preterano efikasne mečeve, imaju sasvim solidnu odbranu, koja prima negde malo manje od 2 gola po meču,ali i napad koji je na proseku od neka 2 gola. Dakle ne previše efikasna ekipa.

Prognoza: Duel u kojem je gost blagi favorit, ali bolja opcija je igra na golove. Mogli bi videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.63 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje