utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA)

Danas su na programu dva duela MLS lige. Mi smo za vas spremili najavu jednog meča. Kasnije u toku dana će biti i najave mečeva koji se igraju posle ponoći.

23h Vankuver – Dalas

Vankuver u ovo kolo ulazi sa nadom da će konačno osvojiti neke bodove. U prva dva kola identičan ishod, a to su dva poraza i što je najgore,na identičan način. Na oba meča Vankuver je sjajno počeo,poveo,ali je onda pao i dozvolio svojim rivalima da preokrenu rezultat u svoju korist. Ekipa Vinija Sartinija krene agresivno u meč,stvori mnogo prilika da gol, ali ne zna da sačuva rezultat. Koliko god bili agresivni napred,toliko nisu u defanzivi. Dozvoljavaju protivnicima da se razmašu,kontra napade im dozvoljavaju,ne seku ih u ranoj fazi i to pravi problem. U sezoni su primili 4 gola i sva 4 u drugom poluvremenu,što samo govori koliko padnu u toku meča. Sartini je popravio napad,ali će morati da se pozabavi i odbranom ukoliko žele nešto da naprave ove sezone.

Njihov rival,ekipa Dalasa u ovo kolo ulazi u znatno boljem raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu savladali Galaksi sa 3-1 i tako sa velikim samopouzdanjem dočekuju meč ovog kola. Prvo kolo su zaista odigrali loše,pre svega ofanzivno i dobili su brojne kritike,što je očigledno urodilo plodom,jer je protiv Galaksija Dalas bio jedan totalno drugačiji tim. Napadali su ceo meč,stvorili brdo prilika i dali 3 komada. Defanziva njima nikad i nije bila problem, msm imaju neki prosek od po 1 gola po meču da primaju, a to se nastavilo i u ovoj novoj sezoni. Videćemo da li će nastaviti u tom ritmu i na ovom meču.

Prognoza: Jedan zanimljiv meč na kojem bi mogli da vidimo golove i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje