petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS-playoff, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Danas je na programu jedan duel MLS lige.

21h Ostin-Solt Lejk

Kakva sezona za Ostin. Sezona kao iz bajke. Njihova druga sezona u MLS-ligi i eto i plej ofa. Nakon prethodne jako loše, uvodne sezone gde su bili među najgorim ekipama u ligi, ovu sezonu su završili na drugom mestu Zapadne konferencije. Nadmašili su svom prošlosezonski broj bodova za čak 25. Od prethodne sezone najneefikasnije ekipe, došli su do toga da su druga najefikasnija ekipa u ligi.Upravo zbog svega toga njihov trener Volf je dobio nagradu za trenera godine u ligi. Mnogi su bili skeptični u vezi Ostina i ove sezone,ali su oni svojom igrom sve njih ućutkali. Čini se da su u periodu između dve sezone uspeli da dovedu igrače koji su bili puzle koje nedostaju u njihovoj slagalici i napravili su sjajnu mašineriju. Pogotovo su bili dobri na domaćem terenu gde su mleli rivale. Glavna pretnja po gol rivala jeste fenomenalni Driusi koji je bio kandidat za igrača godine. U poslednja dva kola su malo prikočili sa igrom, moguće da su se čuvali za plej of, da sada pred svojim navijačima zasijaju u najboljem svetlu.

Njihov današnji protivnik je iskusna ekipa kada je plej of u pitanju. Prethodne sezone su dogurali do finala Zapada gde su bili poraženi. Ove sezone će pokušati da odu i korak dalje,iako igra u toku regularnog dela i ne obećava tako nešto. Nije Solt Lejk nešto previše dominirao ove sezone. Jedva su ušli u plej of i to pobedom u direktnom okršaju u poslednjem kolu. Igrali su protiv Portlanda i ko pobedi ide u plej of. Uspeli su da slave sa 3-1 i eto ih u plej of. Uprkos toj neubedljivoj igri u toku sezone, u plej ofu je sve moguće. Velika stvar je i iskustvo, znaju oni da igraju ovakve mečeve i zbog toga su opasni. Ono što je najveći problem Solt Lejka jeste odbrana. Jako mnogo golova su primili ove sezone i to ih je i koštalo boljeg plasmana na kraju regularnog dela. Pogotovo su slabiji na gostovanjima. Pre samo par kola su baš gostovali Ostinu i primili su 3 komada,ali to nije bio plej of…

Prognoza: Jedan veoma neizvestan meč je pred nama. Ostin je dobar na domaćem terenu,a nekako se čini da oni nikako ne leže odbrani Solt Lejka koja dva puta ove godine nije znala da se nosi sa njima. Upravo zbog toga mislim da bi domaćin mogao da postigne nekoliko golova i tako nastavi svoju bajku.

Predlog za klađenje : domaćin 2+@ 1.90 – 2:2 (3:2 posle penala)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje