subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS-playoff,najave,predlozi za klađenje (SUBOTA)

Završio se regularni deo sezone. Sada kreće ono pravo,sada kreće plej of. Danas su na programu dva duela.

18h New York Red Bull – Cincinati

Red Bul je ulaskom u plej of izjednačio rekord od 13 vezanih učešća u plej ofu. Taj rekord je do sada  bio u vlasništvu Sijetla. Odigrali su zaista sjajnu sezonu.Od dolaska na klupu Austrijanca Strubera, Red Bul igra zaista poprilično ofanzivno. Napad im je bio za čak 11 golova efikasniji nego prethodne sezone,što je sjajno. Još bolja im je odbrana. Odbrana je druga najbolja po broju primljenih golova. Uspeli su 8 puta ove sezone da sačuvaju svoju mrežu. Ono što može da zabrine sve u Red Bulu jeste njihova igra na domaćem terenu. Samo su 6 puta ove sezone slavili na svom stadionu i po broju osvojenih bodova kod kuće su na dnu tabele. Generalno nemaju previše sreće u plej ofu jer su poslednjih par sezona ispadali već u prvoj rundi i to od Filafelfije.

Njima danas gostuje Sinsinati. Njima je ovo prvo učešće u plej ofu. Odigrali su zaista sjajnu sezonu. Čak 29 bodova su osvojili više nego prethodne sezone i sa pravom ušli u plej of. Nije tako ličilo u toku sezone. Stalno su bili ispod plej ofa,ali sjajna završnica za nizom od preko 15 mečeva bez poraza ih je dovela do plej ofa. Sinsinati je ove sezone igrao sjajan napadački fudbal. Bukvalno su igrali na gol više. Njihov napad je drugi najefikasniji u ligi. Morao je napad da bude toliko efikasan jer im je odbrana jako loša. Imali su jednu od najgorih odbrana. Upravo zbog toga su igrali najefikasnije mečeve u ligi. Oni su,isto kao i Red Bul, bili znatno bolji na strani nego kod kuće. Videćemo kako će se snaći u plej ofu. To je za njih nešto novo.

Prognoza: Domaćin jeste favorit,ali mislim da je bolje igrati golove. Trebalo bi da ih bude na obe strane.

Predlog za klađenje: GG @ 1.68 – 1:2


21h Los Angeles Galaxy – Neshville

Posle tri godine eto i Galaksija u plej ofu. Bila je ovo jedna dosta turbulentna sezona za njih,puna uspona i padova. Cele sezone su se vrteli oko mesta koje vodi u plej of, da bi 3 pobede u poslednja 4 kola dovela do toga da budu čak i u top 4 što im je donelo i prednost domaćeg terena u prvoj rundi. Galaksi ima jedan od najboljih i najraznovrsnijih napada u ligi. Na čak 7 mečeva ove sezone su postizali po tri ili više golova,što je zaista sjajno. Ipak,koliko god im napad bio dobar,toliko je odbrana loša. Počeli su veoma dobro defanzivno,ali kako je sezona odmicala,tako se i njihova odbrana pogoršavala. Na kraju,oni su uz Minesotu tim u plej ofu koji ima najgoru odbranu,tj najviše primljenih golova. To i nije neki ohrabrujući podatak pred mečeve ovakvog tipa,gde jedna greška može mnogo da košta.

Nešvilu je ovo treća vezana sezona u plej ofu. Na jako dobar način su završili regularni deo. Slavili su na gostovanju protiv Los Anđelesa koji je impresivan ove sezone. Da pobeda bude jos ubedljivija ostvarili su je bez primljenog gola. Generalno, Nešvil je ove sezone zaista sjajan na gostovanjima. Dali su najviše golova na strani,najmanje su primili, osvojili su većinu svojih bodova na strani,zaista sjajn učinak i učinak koji im uliva nadu da bi mogli da prođu dalje. Zaista,oni su jedna veoma kvalitetna,prava takmičarska ekipa i vrlo lako bi mogli da naprave veliki rezultat u ovogodišnjem plej ofu.

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan veoma neizvestan meč sa golovima na obe strane.

Predlog za klađenje: GG @ 1.65 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje