sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja-noć)

Tradicionalno u noći između subote i nedelje na programu su mečevi MLS lige. Mi smo za Vas spremili nekoliko predloga. Pa da krenemo:

00:30h DC United-Montreal

DC je počeo sezonu, onako prosečno. U 6 odigranih kola imaju 5 bodova. Ukoliko žele plej of, mora to jače i bolje. U seriji su od 4 meča bez pobede, a čak 3 od ta 4 meča su završena nerešeno. Ima i razloga za tako nešto. Igra DC-ja je mnogo bolja, tj pre svega mnogo zanimljivija nego ranijih sezona. Oni ove sezone igraju mnogo otvoreniji fudbal, naravno to im donosi golove,ali isto tako i donosi golove njihovim rivali, pa otuda i toliko nerešenih mečeva. Na tih 5 utakmica ukupno je palo 16 golova, dakle po 8 datih i primljenih. Napad funkcioniše zaista dobro, pogotovo na domaćem terenu gde su u seriji od čak 5 mečeva na kojima su postizali golove. Nažalost na većini od tih mečeva su i primali iste.

Njima danas gostuje jedan dosta ozbiljan rival. Nakon godine za zaborav gde su bili među najgorim timovima na Istoku, Montreal ove godine izgleda znatno bolje. U prva 4 odigrana kola imaju 7 osvojenih bodova i to ih je dovelo do gornjeg dela tabele. Mora se reći da su imali i nezgodne rivale, što samo daje na težini tih osvojenih bodova. Karakteriše ih jedan kvalitetan napad, koji je ove sezone postizao golove na gotovo svakom meču,čak i po par,ali i jedna prosečna odbrana. Nekako za MLS standardne solidna odbrana, jer je ovo liga gde odbrane i ne igraju preveliku ulogu. Mnogo više se ovde daje na napad. 3 od 4 odigrana meča ove sezone su bila GG, što pokazuje kojim stilom igre oni igraju.

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.63


00:30h Inter Miami-NY City

Majami u ovo kolo ulazi nakon prvog poraza u ligi i to kakvog. Oni su pregaženi na gostovanju drugom Njujorškom timu sa čak 4 primljena gola. Pritom nisu postigli niti jedan što je dodatni udarac za ovaj tim. Sada, moraju da se izvade kako god znaju i umeju. Čini se da će i ovaj meč proteći bez Mesija,ali to ne sme da bude izgovor, jer ima tu dovoljno napadačkog kvaliteta i bez njega. Pre svega tu mislim na Suareza koji je zakazao protiv Red Bula,ali već ovde bi mogao da se upiše u strelce. Majami je tim koji igra napadački, na gotovo svakom meču pada mnogo golova. Jednostavno, to je ekipa koja je i napravljena da igra na gol više sa rivalima i oni to i rade.

Njima gostuje ekipa Sitija. Drugi tim iz Njujorka koji pripada “ Siti korporaciji “ ovu sezonu nije počeo baš najsjajnije. U 5 odigranih kola svega 3 osvojena boda.Imaju najneefikasniji napad u ligi sa svega 3 postignuta gola i odbranu koja prima oko 2 gola po meču. Dakle, samo pogledom na to, oni su zasluženo tu gde jesu. Napad ih je mučio prethodne godine,ali izgleda da i ove neće biti ništa bolje. Ipak, ima opravdanja za to. Siti je jedna od najmlađih ekipa u ligi. Imaju dosta igrača od 20 godina i normalno je da će tu biti uspona i padova. Nasuprot Majamija koji je jedan od najstarijih.

Prognoza: Inter Majami je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.95


04:30h LA Galaxy- Sijetl

Jedan jako zanimljiv duel. Duel dva tima koja predstavljaju sušnu suprotnost, a videćete i zašto.

Galaksi je ekipa koja spada među najzabavnije ove godine. Oni su tim koji igra totalni fudbal. Dakle ekipa koja igra otvoreno od prvog do poslednjeg minuta. Igraju na gol više i otuda su njihovi mečevi i najefikasniji. Na 5 mečeva je palo čak 21 gol, što je u proseku 4 po utakmici. Za divno čudo to im za sada daje rezultata, pre svega zbog napada koji je postigao 12 golova, a koji predvodi naš Joveljić, koji je i najbolji strelac lige. Odbrana je primila 9 golova, za sada je to prošlo nekažnjeno,ali pravo je pitanje koliko mogu daleko sa ovakvom odbranom. Kada nalete na prvu pravu takmičarsku ekipu, ovakav stil igre će im se najverovatnije obiti o glavu. Ipak, oni ne mare previše za to jer je ovo ekipa koja igra pre svega za publiku.

Njima gostuje ekipa koja igra totalno drugačije od njih. Sijetl je jedna tvrda, zatvorena ekipa, ekipa koja ne igra neki lepršav fudbal, ne oni su tim koji igra isključivo na rezultat. Ove godine, za sada, nisu dobro krenuli. Nakon 4 odigrana kola se nalaze na poslednjem mesto sa samo 2 osvojena boda. Na ta 4 meča je palo ukupno 10 golova, dakle nešto više od 2 po meču, što samo govori koliko oni čvrsto igraju. Videćemo kako će se postaviti i kako će se snaći protiv tima koji igra totalno drugačije od njih. Upravo zbog toga će ovaj meč i biti toliko zanimljiv.

Prognoza: Sudar različitih stilova igre. Mislim da će ovde biti golova na obe strane. Galaksi zbog svog kvaliteta napada će doći do gola,a bušna odbrana će se postarati da i rivali isto to učine.

Predlog: GG @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje