četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 1. kolo (nedelja)

ŠTUTGART – RB LAJPCIG

ŠTUTGART se minule sezone „provukao“ u bukvalno poslednjim minutima (gol u sudijskoj nadoknnadi vremena za pobedu protiv Kelna) i tako osigurao svoj opstanak u elitnom rangu nemačkog fudbala. Popularne „Švabe“ su generalno igrali dosta efikasne duele, te je prosek golova na njihovim utakmicama iznosio 2.95. Videćemo koliko mogu u novom šampionatu, a bez ikakve dvojbe glavni cilj je izboriti opstanak u Bundesligi. Van stroja je – A.Koul (napadač), dok su upitni nastupi – F.Schock (golman), B.Sosa (defanzivac), N.Nartey (defanzivac), S.Kalajdzic (napadač), T.Coulibaly (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – F.Muller – J.Vagnoman, K.Mavropanos, H.Ito, P.Stenzel – N.Ahamada, W.Endo, E.Millot – S.Mvumpa, S.Kalajdzic?, D.Churlinov

RB LAJPCIG je novu sezonu „otvorio“ porazom u finalu Superkupa Nemačke protiv minhenskog Bajerna u utakmici sa ogromnim brojem golova (3:5). U predhodnom šampionatu zauzeli su četvrtu poziciju na tabeli i izborili plasman u Ligu Šampiona, a i ovoga puta je primarni cilj mesto među TOP 4 tima lige. „Crveni bikovi“ su imali jedan od najučinkovitijjih napada u prvenstvu, jer su na 34 odigrana meča uspeli da postignu 72 gola. Sada gostuju timu protiv kojeg se nalaze u sjajnoj seriji rezultata – šest pobeda u nizu, odnosno sedam pobeda uz jedan remi na poslednjih osam međusebnih duela. Izvan sastava je – Y.Poulsen (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3)P.Gulacsi – M.Simakan, W.Orban, M.Halstenberg – B.Henrichs, K.Laimer, X.Schlager, D.Raum – C.Nkunku, A.Silva, D.Olmo

 

Predlog za tipovanje – X2&1+I / @1.60 1:1 (1:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Mercedes-Benz Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje