četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 16. kolo (petak)

RB LAJPCIG – BAJERN MINHEN

RB LAJPCIG je prvi deo sezone (do pauze usled odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru) okončao na trećem mestu na tabeli uz 28 osvojenih bodova. Popularni „Crveni bikovi“ su imali problema na startu šampionata, nekoliko slabih partija i rezultata, ali su onda „uhvatili“ pravi ritam, te su u seriji od četiri vezane pobede, odnosno osam uzastopnih duela bez poraza u Bundesligi. Pitanje je koliko mogu da budu konkurentni do samog kraja u „trci“ za naslov prvaka Nemačke, ali svakako njihov primarni cilj je pozicija među TOP 4 tima lige, čime bi obezbedili plasman u Ligu Šampiona. Igraju dosta „otvoren“ fudbal u proseku postižu dva gola po meču, dok u proseku na njihovim utakmicama „pada“ 3.4 pogodaka po susretu. U ovom momentu su ubedljivo najbolji domaćini u prvenstvu sa skorom od – šest trijumfa, jednog nerešenog ishoda i bez ijednog poraza uz svakako pozitivnu gol razliku 19:5. Van stroja su – P.Gulasci (prvi golman), A.Diallo (defanzivac – 1 gol), C.Nkunku (napadač – 12 golova), dok su upitni nastupi – J.Blaswich (rezervni golman), D.Raum (defanzivac – 1. asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – O.Nyland – M.Simakan, W.Orban, J.Gvardiol, D.Raum? – X.Schlager, K.Laimer – D.Olmo, D.Szoboszlai, E.Forsberg – A.Silva

BAJERN MINHEN je trenutno lider na prvenstvenoj lestvici sa 34 sakupljena poena, odnosno imaju četiri poena prednosti u odnosu na drugoplasirani, Frajburg. „Bavarci“ su trenutno jedini tim u ligi sa dvocifrenim brojem pobeda (10) uz samo jedan doživljen poraz. Pritom, ubedljivo su u najefikasniji sastav u Bundesligi sa do sada 49 postignutih golova, što je u proseku zaista impozantnih 3.26 pogodaka po utakmicu. Pre reprezentativne pauze, aktuelni prvak je bio u sjajnoj seriji, jer je ostvario šest prvenstvenih pobeda u nizu. Svakako, ni ne treba posebno napominjati da je apsolutni prioritet bavarskog giganta nova titule šampiona zemlje u svojim vitrinama. Sada im pripada uloga favorita protiv ekipe koju su savladali na poslednja četiri međusebna duela, odnosno od koje nisu pretrpeli poraz na predhodnih 10 utakmica u nizu, ali svakako očekuje ih jedno od najtežih gostovanja u sezoni. Izvan sastava su – M.Neuer (prvi golman), B.Sarr (defanzivac), N.Mazraoui (defanzivac – 3 asistencije), L.Hernandez (defanzivac), S.Mane (napadač – 6 golova / 3 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1)S.Ulreich – B.Pavard, M.De Liht, D.Upamecano, A.Davies – J.Kimmich, L.Goretzka – L.Sane, J.Musiala, S.Gnabry – T.Muller

 

Glavni sudija – D.Siebert

Predlog za tipovanje – GG3+ / @1.65 – 1:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje