utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 19. kolo (petak)

AJNTRAHT FRANKFURT – MAJNC

AJNTRAHT FRANKFURT je proteklog vikenda ostao bez pobede na gostovanju kod Darmštada, otkako su primili pogodak duboko u sudijskoj nadoknadi vremena za konačnih 2:2. Predhodno, bili su u mini-seriji od dva trijumfa, te je njihova forma u usponu. Svakako njihova ambicija je „izlazak“ u Evropu naredne sezone, a trenutno su moguće sve opcije – Liga Šampiona, Liga Evrope i Liga Konferencija. Ipak, konkurencija je dosta velika, te su im u drugom delu sezone neophodni dota dobri rezultati. Popularni „Orlovi“ na svom terenu su uvek neugodan protivnik svim ekipama (savladali minhenski Bajern sa izuzetno ubedljivih 5:1), te pred svojim fanovima nije ih nimalo lako nadigrati, pred kojima do sada imaju samo jedan poraz. U poslednje vreme su „popravili“ svoju realizaciju, posebno na domaćim utakmicama. Van stroja su – M.Loune (vezista), O.Marmoush (napadač), S.Kalajdzic (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) Trapp – Tuta, Koch, Pacho – Dina Ebimbe, Larsson, Gotze, Nkounkou – Knauff, Chaibi – Ngamkam

MAJNC ima ogromnih problema ove sezone. Naime nalaze se u opasnoj zoni sa svega 11 sakupljenih poena, te im predstoji velika borba za opstanak u Bundesligi. Samo jedna jedina pobeda na 17 odigranih duela, zaista premalo i preskromno. Ne primaju previše golova, ali realizacija ih itekako „muči“ sa samo 14 postignutih pogodaka. „Petice“ su jedini tim u ligi bez trijumfa na gostovanjima, ali su na strani u neverovatnom nizu od šest nerešenih rezultata u nizu, te ne gube tako olako. Svaki pozitivan ishod im je veoma vredan, a sada im predstoji dosta neudnodno gostovanje protiv dosta dobrog domaćina. Izvan sastava su – S.Bell (defanzivac), L.Jae-Sung (vezista), N.Weiper (napadač), dok je upitan nastup – S.van der Berg (defanzivac).

Očekivani sastav (3-5-2) Zentner – Fernandes, Van den Berg?, Caci – Widmer, Kohr, Krauss, Barreiro Martins, Mwene – Onisiwo, Burkardt

 

Glavni sudija – F.Zwayer

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.70 ili Winner 1 / @1.65 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Deutsche Bank Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje