ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 2. kolo (petak)

RB LAJPCIG – ŠTUTGART

RB LAJPCIG nije na adekvatan način započeo novu sezonu, jer su pretrpeli dosta neočekivan poraz na gostovanju protiv Majnca (1:0). Tada su dosta „mlohavo“ ušli u utakmicu, primili brz pogodak, a iako su u nastavku preuzeli inicijativu, nisu uspeli da stignu po povoljnog rezultata. Stoga, sada imaju „obavezu“ da to poprave i da pred svojim fanovima stignu do prve pobede i bodova u novom šampionatu. Spominjali smo minule sedmice kakve promene su „Crveni bikovi“ pretrpeli ovog leta, ali nema dileme da su ponovo jedan od glavnih kandidata za sam vrh tabele, jer neosporno radi se o veoma kvalitetnom timu. Izvan sastava su – M.Halstenberg (defanzivac), M.Saracchi (defanzivac), B.Henrichs (defanzivac) i A.Lookman (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – P.Gulacsi – N.Mukiele, M.Simakan, W.Orban, Angelino – T.Adams, M.Sabitzer – C.Nkunku, D.Olmo, E.Forsberg – A.Silva

ŠTUTGART za razliku od svog narednog rivala, je sjajno započeo šampionat, jer su na svom terenu „torpedirali“ novog člana Bundeslige, Grojter Firt sa ubedljivih 5:1. Time su stavili do znanja, da će njihove utakmice biti poprilično efikasne, kakav je bio slučaj i minule sezone. Popularne „Švabe“ imaju dosta dobar igrački kadar, koji bi bez velikih problema trebao da „osigura“ opstanak, ali pitanje je da li i koliko mogu da se „umešaju u borbu“ za pozicije koje vode u Evropu, dok deluje da je sredina tabele sa njih trenutno pravo merilo. Sada ih očekuje susret protiv tradicionalnog neugodnog protivnika, protiv kojeg su doživeli pet poraza na predhodnih šest međusebnih duela (uz jedan nerešen ishod). Van stroja su – O.Mangala (vezista), M.Cisse (napadač), M.Sankoh (napadač), C.Fuhrich (vezista), N.Ahamada (vezista), S.Mvumpa (napadač), L.Egloff (vezista), N.Nartey (vezista), S.Kalajdzic (napadač), T.Coulibaly (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – F.Muller – K.Mavropanos, W.Anton, M.Kempf – R.Massimo, A.Karazor, W.Endo, B.Sosa – P.Forster, D.Didavi – H. Al Ghaddioui

 

Predlog za tipovanje – 1 / @1.50 ili 3+ / @1.55 – 4:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Red Bull Arena”.

 

Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje