utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (petak)

AUGZBURG – HOFENHAJM

AUGZBURG se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli sa 21. osvojenim bodom na svom kontu. U poslednje vreme igraju toplo-hladno, odnosno smenjuje se porazi i pobede. Pritom, te pobede i dosta bolje partije prikazuju upravo na svom terenu, gde su u mini-seriji od dva trijumfa. I dok nemaju problema sa realizacijom u fazi napada, odbrana je svakako slabiji deo tima, te trenutno imaju jednu od „najporoznijih“ defanziva u ligi. Glavni cilj Augzburga je svakako opstanak u elitnom rangu takmičenja, te su upravom utakmice pred svojom publikom protiv direktnih rivala i potencijalno najvažnije u sezoni. Van stroja su – Iago (defanzivac – 1. asistencija), R.Oxford (defanzivac), M.Pedersen (defanzivac), T.Strobl (vezista), R.Vargas (vezista – 1 gol / 1. asistencija), A.Hahn (vezista – 2 gola), I.Cardona (napadač), dok je upitan nastup – N.Dorsch (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) – R.Gikiewicz – R.Gumny, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, D.Colina – A.Maier, B.Engels, A.Rexhbecaj, D.Caligiuri – E.Demirovic, M.Berisha

HOFENHAJM se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, jer su bez trijumfa na poslednjih deset utakmica u Bundesligi na kojima su osvojili samo dva boda. Stoga, imaju samo dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Predhodnog vikenda pretrpeli su ubedljiv poraz na svom terenu od Bajer Leverkuzena (1:3), kada je na klupi debitovao novi glavni trener – Pelegrino Mataraco. Generalno igraju veoma efikasne duele, te u proseku „pada“ 3.4 pogodaka po meču. Ekipa je zaista u negativnom momentu, ali kad-tad naprosto moraju da „proigraju“, (na startu sezone bili su pri vrhu tabele i ostvarivali su dosta dobre rezultate), a svakako se očekuje od novog šefa struke da napokon klub iz Zinshajma vrati na „pravi put“, jer imaju potencijala za znatno bolji plasman od trenutnog. Izvan sastava su – D.Geiger (vezista – 1 gol / 2. asistencije), G.Promel (vezista – 1 gol / 1. asistencija), J.B.Larsen (vezista – 1 gol), R.Skov (napadač – 3 gola / 2. asistencije).

Očekivani sastav (3-4-3) – O.Baumann – O.Kabak, J.Brooks, S.Nsoki – C.Baumgartner, S.Rudy, T.Delaney, Angelino – I.Bebou, K.Dolberg, A.Kramaric

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje