četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 23. kolo (nedelja)

BORUSIJA DORTMUND – HOFENHAJM

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, a upravo je njihov cilj mesto u TOP 4 i samim tim plasman u Ligu Šampiona. Popularni „Milioneri“ se nalaze u sasvim dobroj formi, jer su bez poraza na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica. Konkurencija za sam vrh tabele biće jaka, te su im do kraja sezone neophodni dosta dobri rezultati. „Žuto-crno“ su veoma efikasni, te u proseku daju dva gola po utakmici. Generalno, godinama unazad su jedan od ponajboljih domaćina u ligi – sedam pobeda nakon 11 odigranih utakmica, koje donose mnogo pogodaka, jer imaju gol razliku 22:15. Izvan sastava su – G.Kobel (prvi golman), S.Haller (napadač), dok je upitan nastup – F.Nmecha (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)  Meyer – Ryerson, Sule, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Malen, Brandt, Sancho – Fullkrug

HOFENHAJM je u ovom momentu na sredini tabele sa 27 osvojenih bodova. Nalaze se u izuzetno lošoj formi, jer su bez trijumfa na predhodnih osam duela u Bundesligi. Problema oko opstanka ne bi smeli da imaju, a kako stvari stoje deluje da nema ništa od potencijalnog „izlaska“ u Evropu. Samim tim, do kraja sezone neće imati toliko veliki imperativ, kao neki drugi klubovi. U fazi napada su uvek nezgodni, ali problema imaju u defanzivi, posebno u poslednje vreme. U jednom periodu bili su sjajni na gostovanjima, dok su potpuno „pali“ u svojim izdanjima van svog terena. U veoma slabom raspoloženju odlaze na jedno od najtežih gostovanja u sezoni. Van stroja su – K.Akpoguma (defanzivac), S.Nsoki (defanzivac), D.Geiger (vezista), G.Promel (vezista), M.Berisha (napadač), M.John (napadač), R.Skov (napadač), dok su neizvesni nastupi – T.Bischof (vezista), B.Conte (vezista), M.Bulter (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) Baumann – Kaderabek, Kabak, Brooks, Jurasek – Stach, Grillitsch, Tohumcu – Kramaric, Weghorst, Beier

 

Glavni sudija – M.Fritz

Predlog za tipovanje – 1&T1 2+ / @1.65 ili T1 1+I&T1 2+ / @1.70 – 2:3 (2:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje