subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 23. kolo (petak)

BORUSIJA DORTMUND – RB LAJPCIG

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalazi na deobi liderske pozicije tabeli zajedno sa Bajern Minhenom sa po 46 osvojenih bodova, a eventualnom pobedom osamili bi se barem privremeno na vrhu prvenstvene lestvice, stoga sa velikim motivom ulaze u naredni derbi duel. Pritom, popularni „Milioneri“ igraju zaista fenomenalno u nastavka sezone, jer su u seriji od sedam vezanih pobeda u Bundesligi uz prolaz u narednu rundu nacionalnog kupa „DFB Pokal“, dok su trijumfovali i u prvoj utakmici 1/8-finala Lige Šampiona protiv londonskog Čelzija. Ekipa je u odličnom momentumu, igraju sa dosta samopouzdanja, što se svakako i ogleda i kroz ostvarene sjajne rezultate u predhodnim nedeljama. Defanzivno imaju određenih problema, ali su sa druge strane itekako efikasni sa u proseku pre preko dva postignuta gola po meču. Procentualno, u ovom momentu najbolji su domaćini u ligi sa skorom od – osam pobeda, jednog remija i samo jedan poraz uz pozitivnu gol razliku 28:10. Upravo sjajna forma u kojoj se nalaze uz odlične rezulate pred svojom publikom, „žuto-crnima“ i daje „blagu“ ulogu favorita na predstojećem susretu. Van stroja su – M.Morey (defanzivac), Y.Moukoko (napadač – 6 gola / 3 asistencije), K.Adeyemi (napadač – 3 gola / 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – G.Kobel – J.Ryerson, N.Sule, N.Schlotterbeck, R.Guerreiro – E.Can, J.Bellingham – J.Brandt, M.Reus, D.Mallen – S.Haller

RB LAJPCIG je u mini-seriji od dve prvenstvene pobede, otkako su prvo na strani veoma ubedljivo savladali Volfzburg (0:3), a zatim i na svom terenu Ajntraht Franfkurt (2:1). Time, dospeli su do četvrtog mesta na tabeli sa četiri bodova manje upravo u odnosu na svog narednog protivnika. Eventualnim trijumfom, približili bi se samo na poen zaostatka, ali i „umešali u borbu“ za titulu, te i oni imaju motiva na pretek. „Crveni bikovi“ imaju potpuno identičnu gol razliku kao i Borusija Dortmund (45:27), te i za nji važi činjenica da su izuzetno „opasni“ u fazi napada, ali i ne toliko „neprobojni“ u defanzivi. Na startu sezone imali su velikih problema na gostovanjima, ali su u poslednje vreme to itekako „popravili“ – četiri trijumfa uz jedan nerešen ishod, dok njihova ukupna gol razlika na strani iznosi 20:17, te ti dueli uglavnom obiluju golovima. Sada gostuju timu koji se nalazi u besprekornoj formi, te im predstoji izuzetno neugodan „ispit“, ali se i uzdaju u tradiciju koja je u poslednje vreme na njihovoj strani, odnosno imaju tri vezane pobede protiv narednog rivala. Pritom, veoma je bitna informacija da je njihov ponajbolji strelac – C.Nkunku (12 pogodaka) potpuno oporavljen i spreman nakon povrede. Izvan sastava su – P.Gulasci (prvi golman), A.Diallo (defanzivac), K.Laimer (vezista), D.Olmo (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – J.Blaswich – B.Henrichs, W.Orban, J.Gvardiol, M.Halstenberg – K.Kampl, X.Schlager – E.Forsberg, D.Szoboszlai, E.Forsberg, C.Nkunku – T.Werner

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 – za ljubitelje većih kvota i tip – 1+I&2+II / @2.45 – 2:1 (2:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje