utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 24. kolo (nedelja)

FRAJBURG – HOFENHAJM

FRAJBURG u ovo kolo ulazi nakon dva uzastopna remija protiv Bajer Leverkuzena i Borusije Mehengladbah, dok su u četvrtak veče odigrali na strani prvu utakmicu 1/8-finala Lige Evrope protiv Juventusa. Pretrpeli su minimalan poraz od torinskog kluba u duelu u kojem je nemački predstavnik bio potpuno bezopasan i uputio jedan jedini udarac ka golu rivala. Samim tim, prikazali su veoma slabu partiju, a videćemo u kojoj meri postoji i doza umora kod fudbalera Frajbuga ovoga puta. Na svom terenu ove sezone prikazuju zaista dobre partije, beleže zadovoljavajuće partije, te im svakako ovoga puta i pripada uloga favorita. Izvan sastava su – P.Lienhart (defanzivac – 1 gol), D.Kyereh (vezista – 2 gola), dok je upitan nastup – J.Woo-Yeong (vezista – 1 gol / 1. asistencija).

Očekivani sastav (3-4-2-1)M.Flekken – K.Sidillia, C.Ginter, M.Gulde – L.Kubler, N.Hofler, M.Eggestein, C.Gunter – L.Holer, V.Grifo – R.Sallai

HOFENHAJM je dospeo na poslednje mesto na tabeli, iako je prikazivao dosta dobre partije na statru sezone i bio u konkurenciji za „izlazak“ u Evropu. Međutim, usledio je ogroman, ogroman pad u njihovoj igri, a samim tim i rezultatima. Ni smena trenera za sada nije donela nikakav boljitak. Klub iz Zinshajma se nalazi u seriji od šest uzastopnih prvenstvenih poraza, odnosno bez pobede su na poslednjih 13 utakmica u Bundesligi! Stoga, do kraja prvenstva im predstoji „borba“ za opstanak, što se svakako nije očekivalo od ovog kluba. Naprosto, moraju da se „trgnu“ što pre i krenu sa znatno boljim izdanjima. Neosporno je da ekipa poseduje kvalitet, daleko od toga da su igrački gledano najslabiji u ligi, jednostavno kad-tad moraju da „proigraju“ i da prekunu zaista kafastrofalnu seriju. Nisu tim koji „ume“ da se brani i da iz defanzive dolazi do pozitivnog ishoda, te generalno igraju napadačkim stilom. Van stroja su – J.Che (defanzivac), S.Nsoki (defanzivac – 1 gol), S.Rudy (vezista – 1. asistencija), G.Promel (vezista – 1 gol / 1. asistencija), C.Baumgartner (vezista – 5 gola / 3 asistencije), J.B.Larsen (vezista – 1 gol).

Očekivani sastav (3-4-3) O.Baumann – O.Kabak, K.Vogt, K.Akpoguma – P.Kaderabek, T.Delaney, D.Geiger, Angelino – A.Kramaric, K.Dolberg, I.Bebou

 

Glavni sudija – H.Osmers

Predlog za tipovanje – G1+ / @1.50 – 2:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Europa-Park“.

 

Predlog bez analize

VERDER BREMEN – BAJER LEVERKUZEN

VERDER BREMEN (izostanci) – Dudu (golman), L.Buchanan (defanzivac – 1 gol), F.Agu (defanzivac), M.Friedl (defanzivac), J.Mbom (vezista), C.Gross (vezista – 1 gol)

BAJER LEVERKUZEN (izostanci) – A.Lunev (golman), C.Aranguiz (vezista – 1 gol)

 

Glavni sudija – D.Aytekin

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 2:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Weser“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje