petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 25. kolo (subota)

HOFENHAJM – HERTA BERLIN

HOFENHAJM je zaista neverovatno, ali istinito dospeo na poslednje mesto na tabeli, iako je prikazivao dosta dobre partije na samom staru sezone i bio u konkurenciji za „izlazak“ u Evropu. Međutim, usledio je ogroman, ogroman pad u njihovoj igri, a samim tim i rezultatima. Ni smena trenera za sada nije donela nikakav boljitak. Klub iz Zinshajma se nalazi u seriji od sedam uzastopnih prvenstvenih poraza, odnosno bez pobede su na poslednjih 14 utakmica u Bundesligi! Stoga, do kraja prvenstva im predstoji „borba“ za opstanak, što se svakako nije očekivalo od ovog kluba. Naprosto, moraju da se „trgnu“ što pre i krenu sa znatno boljim izdanjima. Neosporno je da ekipa poseduje kvalitet, daleko od toga da su igrački gledano najslabiji u ligi, jednostavno kad-tad moraju da „proigraju“ i da prekinu zaista kafastrofalnu seriju. Na pojedinim duelima nedostajala im je određena doza sreće, kao u proteklom kolu kada su na gostovanju u Frajburgu primili pogodak u 90. minutu utakmice i tako ostali bez viđenog boda. Sada bez ikakve dvojbe ovo je praktično „biti ili ne biti“ duel za njih u kojem je pozitivan ishod apsolutni imperativ. Van stroja su – J.Che (defanzivac), S.Nsoki (defanzivac – 1 gol), O.Kabak (defanzivac – 2 gola / 2. asistencije), G.Promel (vezista – 1 gol / 1. asistencija), J.B.Larsen (vezista – 1 gol), dok su upitni nastupi – K.Vogt (defanzivac), S.Rudy (vezista – 1. asistencija), K.Dolberg (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) – O.Baumann – J.Brooks, K.Vogt?, K.Akpoguma – P.Kaderabek, A.Stiller, D.Geiger, Angelino – A.Kramaric, M.Dabbur, I.Bebou

HERTA BERLIN u ovom momentu je iznad zone ispadanja, ali sa samo poenom prednosti u odnosu na šesnaestoplasirani Štutgart. Samim tim i berlinski tim do kraja sezone očekuje „grčevita borba“ za opstanak u eliti. I oni igraju dosta promenljivo u poslednje vreme, a do bodova uglavnom dolaze na utakmicama pred svojom publikom. Na strani popularni „Berlinci“ su zaista katastrofalni – devet poraza nakon 11 odigranih utakmica uz negativnu gol razliku 10:25. Stoga, uprkos izuzetno lošoj formi u kojoj se nalazi njihov naredni rival, nemaju ulogu favorita, imajući u vidu na njihov „epitet“ trenutno najslabijeg gostujućeg tima u ligi. Izvan sastava su – R.Jarstein (prvi golman), K-P.Boateng (vezista), J-P.Boetius (vezista), K.Nsona (napadač), C.Ejuke (napadač – 3 asistencije).

Očekivani sastav (3-5-2) O.Christensen – F.Uremovic, M.Kempf, M.Dardai – P.Pekarik, T.Cigerci, L.Tousart, S.Serdar, M.Plattenhardt – F.Niederlechner, J.Ngankam

 

Glavni sudija – F.Willenborg

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.65 – 3:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „PreZero Arena“.

 

Predlog bez analize

BORUSIJA DORTMUND – KELN

BORUSIJA DORTMUND (izostanci) – M.Morey (defanzivac), A.Kamara (vezista), E.Can (vezista – 1 gol / 1. asistencija), J.Brandt (vezista – 8 golova / 4 asistencije), Y.Moukoko (napadač – 6 golova / 3 asistencije), dok je upitan nastup – K.Adeyemi (napadač – 3 gola / 2. asistencije)

KELN (izostanci) – K.Pedersen (defanzivac), L.Kilian (defanzivac), J.Thielmann (napadač – 1 pogodak / 1. asistencija), F.Dietz (napadač – 1 gol), S.Andersson (napadač), M.Uth (napadač), dok je neizvestan nastup – T.Horn (golman)

 

Glavni sudija – D.Aytekin

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.75 ili 1+I&1+II / @1.55 – 6:1 (4:1)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje