petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 26. kolo (subota)

BAJERN MINHEN – BORUSIJA DORTMUND

BAJERN MINHEN je tokom reprezentativne pauze smenio Julijana Nagelsmana i na mesto novog glavnog trenera postavio – Tomasa Tuhela koji će na klupi svog novog tima debitovati u upravo u popularnom velikom derbiju nemačkog fudbala „Der Klassiker“ protiv ekipe koju je nekada predvodio. Bavarski gigant trenutno na drugom mesto na tabeli ima upravo bod manje u odnosu na svog rivala, te nema dileme da će nastojati da pobedom ponovo zauzmu lidersku poziciju. Minhenski tim je trenutno ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa do sada 72 postignuta gola, te su u fazi napada itekako „opasni“. Pred svojom publikom tokom ove sezone nemaju poraz u Bundesligi – osam trijumfa i četiri remija uz svakako pozitivnu gol razliku 39:11. Uloga favorita u derbi susretu svakako da pripada njima, dok promena trenera skoro uvek donose novu energiju i pozitivnu reakciju kako u svlačionici, tako i na samom terenu, pa ostaje nam da vidimo da li će i ovoga puta to biti slučaj. Van stroja su – M.Neuer (prvi golman), L.Hernadez (defanzivac), dok su upitni nastupi – J.Musiala (vezista – 11 golova / 8 asistencija), M.Tel (napadač – 4 gola).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – P.Pavard, M.De Ligt, D.Upamecano, A.Davies – J.Kimmich, L.Goretzka – L.Sane, T.Muller, S.Mane – E.Choup-Moting

BORUSIJA DORTMUND je nakon nastavka sezone (nakon odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru) prikazivala zaista sjajne partije, te su na reprezentativnu pauzu otišli kao lideri Bundeslige. Popularni „Milioneri“ defanzivno imaju određenih problema, pogotovo na strani, ali su sa druge strane itekako efikasni sa 55 datih pogodaka. Sami im do kraja sezone predstoji „borba“ za naslov prvaka Nemačke, te moraju da zadrže formu koju su imali u poslednja dva meseca. Ipak, njihov problem jeste to da u ključnim utakmica umeju itekako da „podbace“ (i pored trijumfa u prvom duelu, eliminisani su iz nokaut faze Lige Šampiona od Čelzija koji prikazuje veoma slabe partije), a posebno se to odnosi na utakmicama protiv narednog rivala. Naime, na poslednjih devet međusebnih duela protiv „Bavaraca“ pretrpeli su čak osam poraza i samo jedan remi (u prvom delu aktuelne sezone). Tako đe, tokom predhodnih godina se naprosto „izgube“ u Minhenu, gde su u seriji od pet vezanih poraza (sa najmanje dva gola razlike, a neki su bili i sa čak pet ili šest pogodaka razlike). Izvan sastava su – T.Meunier (defanzivac), M.Morey (defanzivac), G.Reyna (vezista), Y.Moukoko (napadač), J.Bynoe-Gittens (napadač), dok su upitni nastupi – N.Schlotterbeck (defanzivac), K.Adeyemi (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)G.Kobel – J.Ryerson, N.Sule, N.Schotterbeck?, R.Guerreiro – E.Can, J.Bellingham – M.Wolf, M.Reus, J.Brandt – S.Haller

 

Glavni sudija – M.Fritz

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 ili 1-3I&3+ / @1.70 – 4:2 (3:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Allianz Arena“.

 

Predlog bez analize

RB LAJPCIG – MAJNC

 

Glavni sudija – C.Dingert

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.85 – 0:3

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje